Min plats?

Som klassmamma får man lite extra uppdrag, om man vill och kan. En enkätundersökning är gjord på skolan och den fick jag titta igenom. Såg bra ut. Mobbing är ett hett ämne och ett ämne vi alla vill ha bort helt helst. Tyvärr är det svårt att få bort mobbing då vi vuxna mobbar och barnen tar efter oss. Ellerhur?
Så nu är enkäten genomtittad och jag har printat ner min åsikt till Rektor. Ha ha.
Helt sanslöst, känns som om det var igår JAG gick på den skolan och nu är det JAG som är mamma.
JAG som följde med min pojke till skolsköterskan idag. Första läkarundersökningen i Förskoleklass och det är ju toppen att mamma är hemma och pluggar idag, kan mamma komma snabbt som vinden ilar.
Det gick bra och Ted blev Godkänd, såklart!!! Ha ha. Han är ju den finaste Förskoleeleven i mina ögon. Med sina söta lilla mun, gosiga händer och vackra mörkbruna ögon. Hans glittrande leende och vackra välformade näsa. Hans tjocka fina hår och gosigaste öron. Ja, han är den vackraste enligt mig.
- Mamma mamma kan du inte stanna?
En liten stund stannade jag under rasten. Sen har jag avslutat en INSU här hemma och skickat in. Får upp och röra på mig med jämna mellanrum annars så fastnar nacken i den ställningen jag sitter. Ser inte klokt ut, men det går över. Ska fortsätta med en annan INSU nu. Kan tänkas att jag behöver en kopp eftersom det var i morse jag fick en senast. Haft fullt upp med att skriva och fingrarna går av sig själva. Säger som Eva skrev igår:
- Det är ju så underbart när man har en dag då fingarna skriver av sig själv...

Vet att min lille kille sover gott nu...zzz. Fick ett samtal från Skolan idag ang Lias dagisplats. NU har han fått plats på den förskolan vi önskade. Jag tackade nej sålänge. Lias trivs där han är nu. Han är numera trygg med både G och LM samt alla barn. Det tänker jag inte rubba. Även mamma och pappa trygga även om det kan vara lite annorlunda både på gott och ont att lämna till en väldigt liten förskola. Jag är trygg att lämna honom där. Även om debatten på tv förra veckan skrämde slag på mig. Jag vet att G och LM gör allt för de små och där kan den lilla barngruppen vara en fördel. Behåller min lille kille på detta lilla akutdagis. Han får flytta med sina kompisar och fröknar sedan då de ska flytta till det nybyggda dagiset ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0