Din blick

När man möter Teds blick ser man hur less han är på att inte vara pigg. Han är jättetrött & mår dåligt på morgonen. Spenderat hela dagen på soffan, ändå feber nu som inte ger med sig. Huvva! Han har ont i sitt huvud och kräkte innan. Antagligen för att han inte lyckades behålla maten. Jag känner igen den sortens förkylning. Ingen magsjuka utan ett envist, dumt virus som vägrar att ge med sig. När han är såhär slö vill jag bara ha tillbaka min Ted. Var och handlade idag, allt för att pigga upp fick han välja kvällsmat och massa annat. Jag överraskade med en hemmagjord Cheesecake med smak av lime toppat med nyttiga blåbär. Men inte det heller.
Lias däremot är piggelinpiggis. Han busar, flinar, hittar på hyss och strävar hela tiden efter att hitta på nytt. Där åkte cheesecaken ner med hull och hår.  

Teds ögon är nog det vackraste jag sett. Hans blick får mig att smälta! Han föddes med vackra mörkblå ögon (många bebisar som ser ut att ha svarta ögon), sedan blev de ljus blå, gröna och för att sedan bli mörk bruna. Så vackra!




image description image description

image description image description image description

Jag annars...Har fått lite gjort hemma med tvätt, och en INSU klar. Men då det var dags att sätta sig och plugga till det kommande provet kunde jag inte koncentrera mig alls. Ted frågade tusen saker och min koncentration blev till irritation. Jag ska ner och ta en dusch nu, har eldat hela dagen så satan vad jag ska duscha HETT.  Då Lias somnar ska jag sjunka ner lite i böckerna!


Kommentarer
Postat av: Ida

Stackars Ted!!

Hoppas han mår bättre snart!!

2011-11-18 @ 19:55:42
URL: http://dobelieve.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0