Video

Ja, jag tror minsann jag ska börja videoblogga jag med. Eftersom en ny app har kommit så måste den ju testas. Har försökt att ladda upp en film länge nu men det hänger sig dock. Jag ska fortsätta prova resten av dagen....

Helgen har spenderats på jobbet och så även mycket i veckan. Fått svar från en ny utbildning ska jag gå, den hoppar jag på till nästa sommar är det tänkt!
OOOOH JÄSS!!!
Igårkväll hade vi det så mysigt. Målade taket i köket, endast
lite kvar nu. Sen gjorde vi min favorit, Tortillas med Babyspenat och till detta räkor samt tzatsiki. Lias och Ted var med på myset och Lias smaskade på allt som bjöds. Han var så glad och lite toppad igårkväll så vid 11:00 gick jag och barnen i säng. Då var vi trötta, medans nattsuddaren Patrik var kvar uppe med katterna, och höll vakt. Ha ha. Idag har jag och pojkarna varit en snabb sväng hemma hos Pappa och Katja. Grävt upp lite perenna växter som Patrik skulle plantera i eftermiddag. Både Daggkåpa och Prästkrage, lite smultron och en annan vacker blomma som jag för tillfället glömt namnet på. Det tar sig i min stooooora rabatt. Det grönskar verkligen i den nu! Så vackert! I veckan jobbar jag så mycket, en ledig dag och den fredagen ska jag ta vara på!!! Underbart att solen är tillbaka! Vilket väder vi har idag i Söder!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0