The Cat and Me

 

 


No dogs allowed!! Ikväll är det verkligen precis so då jag bodde i min lille 1 rok. Jag och Katterna. Spinn och mys. Det känns så skumt att det är så tyst här, men samtidigt är det skönt att kunna läsa en Loppis tidning utan att bli kallad på eller dragen i bxorna. Det har förändrats en del sedan jag bodde i min lilla etta. Vilka minnen från den. Hur grym jag var som klarade mig så bra som jag gjorde, antar att jag alltid gjort det. Min socialisation, min överlevnadsinstinkt...mix. Ha ha ha. Då satt man på kvällarna med ett glas vin och kukkelurade. Gick upp till skolan för att sedan åka direkt till jobbet efter skolan. Väl ledig så partajade man med vännerna och var student. Nu är an student igen men utan kuckelur förutom ikväll. En kväll som denna då mörkret just lagt sig, katten ligger på soffkanten och jag har det så annorlunda. Ser man bara tillbaka på år 04 så har det hänt enormt mycket i mitt liv. Nu när jag börjar fundera på det så grumlas det i huvudet som mjöl i vatten. Vad kommer härnäst? Kvittar hur många horoskop jag läser eller kort man lägger. Jag blir inte klok på livet alls. Är det meningen att man hela sitt liv ska kämpa, falla, kämpa, falla. Jag antar att man ska dansa sig genom livet fast olika sorters dans kanske. Ibland dansar man vals och nästa månad eller dag Quickstep. För att sedan ett tag dra en tango. Hu. Jag tror att problemet är att jag grubblar för mycket. Ibland kanske man bara ska göra det som man känner. Gjorde jag förr, med viss återhållsamhet. Men då var jag så mycket modigare i vissa situationer. Jag tror att trygghet och säkerhet kommer främst nu med tanke på mina två små Busfrön. Deras behov och deras lycka sätts främst. Jag tror att jag hade, eller jag vet att jag hade kunnat göra ALLT för mina små. Helt sanslöst vad man älskar. Enormt och mäktigt, magiskt och vackert. Lite mer dravvel eftersom televisionen inte erbjuder något och jag aldrig tittar på tv. (vad fan har jag tv för?) Har Bandit på i bakgrunden och snaskar på nyinköpta nötter och vindruvor för kvällen. Ah, nu ska jag inte skryta har redan ätit godis idag då jag städade så jag är inget sådant hälsofreak. Jag tänkte chocka kroppen sedan, men det tar vi då och det ska jag berätta om jag lovar! Har smockat min Precious Black iphone med massa musik och ska lyssna lyssna. Musik musik. Jag tror jag tar en nöt till sedan ska jag hoppa ner i duschen för inte kan jag man lukat städ och fis då man ska se film i sängen?

Kommentarer
Postat av: Becky

Jo jag vet, men det är så svårt, gör vi är så dåliga på att planera vad vi ska äta ^^ Haha! Vi säger att vi ska äta en sak imorgon, men så blir det inte av :S Så därför känner jag att VV hade passat bra, för där ser jag hur mycket jag kan äta av vad. Är så jävla dålig på hur jag ska göra :/ Och där kom känslan av värelöshet :'(

2011-07-15 @ 23:39:11
URL: http://smuk.blogg.se/
Postat av: Josefin -Happy Days- Följ min fotoskola och vårt husbygge!

Vad roligt att du fått fota för studentkatalog och tagit bröllopsbilder. :-)Och tack för din fina förfrågan, just nu måste jag dock säga ifrån då jag har allt för mkt som drar i mig och inte hinner ta på mig mer jobb.



Kram

2011-07-16 @ 08:26:20
URL: http://myhappydays.se
Postat av: CJ

SVAR: Tack snälla! Och gud vilka söta bilder!

2011-07-16 @ 10:14:26
URL: http://cjs.blogg.se/
Postat av: Kikan

Vilka söta bilder, visst är det old photo pro appen? Jag har den oxå och använder den massor. Kram Kikan

2011-07-17 @ 17:25:24
URL: http://hemmahoskikan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0