One last look at Eden

Vill ha mer varma sommarkvällar, önskade jag ju igår innan jag kröp till sängs. Eller somnade på soffan rättare sagt. Ted på soffan och Lias på täcket intill Pappsen. Det tog på krafterna att bada och fiska. Ingen firre fick vi, men grusiga och glada barn. Tiden tickade snabbt, det var ju så varmt och behagligt så man ville inte in. Fler sådana kvällar tack. Förmiddagen har spenderats vid strykjärnet. Så var det gjort för denna gången, bergen försvinner inte av sig själva. Konstigt, man skulle haft en hushållerska. Jag hade antagligen plockat efter hushållerskan med. Ha ha ha!! Vi fick en välbehövd sovmorgon idag, härligt att vakna 8, för att sen bylsa ner sig under täcket. Kurra till och sluta sina ögon igen. Vädret var ju inte lockande att gå upp till idag om man säger så. Körde i regn in till jobbet och kvällen spenderades med trevlig grillning. Uppehåll och det tackar vi för!

Jag är så sugen på att åka ner och se Europe och Takida i Augusti. Jag ska minsann övertala dig Pappa, syster du följer väll med? Vem har inte trallat till "Final Countdown" och gråtit floder till "Carrie"?

Bjuder på kärleksfulla bilder. Nu är jag ren ha ha, och ölen öppnad, till detta lite cashewnötter. OOOH JÄSS.







Kommentarer
Postat av: Sofia - Mode, foto & personligt

var med och tävla om en ny cykel i min blogg :D



http://smnmode.blogg.se/2011/july/vinn-en-beach-cruiser-cykel-fran-ride-with-st.html#comment

2011-07-17 @ 23:04:11
URL: http://smnmode.blogg.se/
Postat av: josse

SOMMAR OCH SOOOL :) Säljes: Sommarens snyggaste solglasögon, Ray Ban wayfarer!! Riktigt vrakpris, 500 kronor (nypris 1299:-!!) Passa på, först till kvarn. http://bloppisjosse.blogg.se/2011/june/saljes-ray-ban-wayfarer-rb2140-svarta.html

2011-07-17 @ 23:41:02
URL: http://bloppisjosse.blogg.se/
Postat av: belloon,

TACK! Visst är den häftig? :) ihi

2011-07-18 @ 00:04:19
URL: http://belloon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0