Last of me



Natten ( det lät något va?) spenderades innan sovandes med en fantastisk film i sängen. Eftersom tv i sovrummet inte finnes i vårt hus så är datorn lika bra. (tv i sovrummet må vara gött men så fult) Jag bäddade ner mig och tittade på en film som satt sig djupt i mig. Burlesque. Jag fullkomligt älskar musiken i filmen, och både Cher samt Christina gör karaktärerna så bra. Jag somnade gott, trött och nöjd med dagen.
Idag var det en aningens segt att gå upp, sängen var ljuvligt varm och även idag vaknade jag upp med en katt i sängen. Idag sov hon dock men så fort jag lyfte på huvudet så vaknade hon och sedan var det inte lönt att snooza mer. Hon är envis minst sagt. Solen tittar fram och det blir varmare och varmare ute...
Nu en ljummen sommarkväll vid sjön!!!!

Kommentarer
Postat av: Josefin -Happy Days- Följ min fotoskola och vårt husbygge!

Jag började att fotografera för ca 12 år sedan då jag gick en utbildning i analog svartvit fotografering med mörkrumsteknik på gymnasiet. Sen har jag utvecklats i mitt intresse på egen hand, inte gått utbildningar eller kurser utan lärt mig själv. Läst tidningar, forum, varit aktiv med kameran och provat mig fram. :-)

2011-07-16 @ 21:27:02
URL: http://myhappydays.se
Postat av: belloon,

Visst är den cool? haha :D

2011-07-17 @ 18:33:07
URL: http://belloon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0