Tända ljus och magi

Vi har nu äntligen fått en efterlängtad barnfri eftermiddag, kväll, natt och förmiddag bara vi 2. Den var säkert ett år sedan! Känns som en evighet sedan! Efter en mysig dag på stan, även där ensamma medans Lias sov hos min Farmor och Ted lekte med henne så uträttade vi ärenden bara vi 2. Sen körde vi och lämnade våra små guldklimpar i säkert förvar! Hem och förberedde maten innan vi tog en underbar promenad medans solen gick ner. Vackert! Pigga och glada kom vi hem och maten åkte in i ugnen. Vi gjorde oss vackra kvällen till ära och sen blandades det en äkta Cosmopolitan! Samma drink som vi fick då vi förlovade oss för snart 4 år sedan! Den blev lite stark så vi fick spetsa av den, ha ha. Men gott att smutta på med frostade kanter. Mumma! Maten dukades upp efter drinken och det smakade inte grillspett som från grillen, men gott ändå. Efter mat och en varsin Corona med Lime bakade vi. Vi provade på Chokladfondant, till det egen ingefärsglass och färska fikon.
Vackert med Chokladfondant, när man gör hål så rinner det ut. Gott värre! Vi bläddrade i vårt bröllopsalbum och pratade om den där nyårsaftonen 03-04. Då det sade "klick". Då man gick upp för trappan till ovanvåningen hade maken tänt en trappa av värmeljus, i sovrummet skimmrade ljusen och vi hade gjort en egen anordning med tv i sovrummet för det har vi inte. Resten av kvällen spenderades bara i sovrummet. Ljusen glittrade länge och maken doftade så gott. Vi såg en bra film och smaskade på Hemmakväll godis och Popcorn. Innan detta avnjöt vi ännu en Cosmopolitan in the bed. Vilken god drink det är! Många skratt och guldstunder med maken, livet, åh...

Morgonstund har guld i mun....Jag ställde klockan. Men vaknade konstigt nog innan det ringde i telefonen. Jag gick ner, tände alla ljusen igen och bakade Scones till maken. Kaffet sattes på och sen hade vi en mysig frukost på sängen. Vilken morgon och förmiddag som även den spenderades i sängen. Vi hade nog kunnat ligga nerbäddade hela dagen om det gått. Känns som om vi behövde detta och vi tog vara på var minut ensamma med varandra. Bara vi 2. Och efter ett tag kunde vi slappna av ordentligt och njuta av att vara bara vi 2. Bara vi, det slår allt.

Där du andas, där du älskar. Där vill jag leva...min stund på jorden.

 

 

 

 

  

  

 

 

 

TACK FÖR ALLT MIN UNDERBARE MAKE! Detta gör vi om snart igen! I detta nu blandar du en gottisdrink! Mumma!


Kommentarer
Postat av: Angelica

Vad mysiga o fina ni e ;)

2011-01-08 @ 22:17:32
URL: http://angelicaslivo.blogg.se/
Postat av: Anna-Mamma till Kevin

Små runda bollar/tassar som man fäster under benen på spjälsängen så att man liksom kan gunga/vagga den! :-)



Å så mysigt ni verkar ha haft det!



kram

2011-01-08 @ 22:33:20
URL: http://annacondas.blogg.se/
Postat av: Patrik

Du är min afton

Du är min natt

Du är min gryning

Du är mitt allt....Du underbara Johanna, mitt hjärta slår volter för dig.UNDERBAR dag/kväll/natt/morgon, många pussar på dig min skatt!!!!

2011-01-08 @ 22:48:31
Postat av: Ida

Ååh vad underbart!!

En sån dag/kväll/natt/morgon behöver vi också!!!



Ni är väldigt fina tillsammans! Kärleken känns genom "rutan" :)

2011-01-08 @ 23:10:02
URL: http://dobelieve.blogg.se/
Postat av: MammaMorran

UNDERBART! Jag längtar tills en sån dag här hemma!

Ha en fin söndag!

Kram

MammaMorran- funderar på livet & Barn med ADHD/Autism

2011-01-09 @ 10:45:21
URL: http://mammamorran.blogg.se/
Postat av: FruSofie

Åh vad underbart!!! Och vad fint du skriver=)

Önskar med mig barnvakt snart men det kommer väl så småningom!

2011-01-09 @ 12:19:06
URL: http://frusofie.se
Postat av: Tina

Jag ryser när jag läser detta.. Ni 2 är.. helt otroliga tillsammans! Det ni har är så innerligt vackert!!! Er kärlek för varandra lyser så starkt mina fina vänner.. <3

2011-01-09 @ 15:17:26
Postat av: fine

åååhhhhh. Jag säger som Tina: får rysningar. Ni två är som två halvor av en cirkel, tillsammans blir ni något helt, något starkt något så ooootroligt fint.



föredömligt par är ni. =)

2011-01-10 @ 20:25:37
URL: http://fine.webblogg.se/
Postat av: sandra söderling

vilka mysiga bilder du har! :)

2011-01-11 @ 20:06:18
URL: http://juego.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0