School

den 10 juni ska jag sjunga Alice Coopers  "Schools out". Även om det bara är för sommarlov så kommer det kännas så bra. det känns fantastiskt bra efter idag och mer och mer börjar lossna. Har studerat på samma skola innan så pusselbitarna föll snabbt på plats. Första uppropet i Aulan och presentation av alla våra lärare/pedagoger. Roliga och inspirerande lärare. Jag älskar pedagogik och hoppas på mycket sådant eftersom yrket USK är så brett så behöver vi mycket pedagogik och pratiska övningar. Ett brett yrke och jag är lite osäker nu på om det är akutsjukvård jag vill jobba med eller inom pysk. Jag får bena på det och kommer nog att komma in på rätt köl så småningom. Jag känner att detta är "rätt" för mig just nu. Jag drömmer om mycket annat och en del kommer nog bara att bli intressen som utövas: Foto, skriva och träning med PT som mål.
Dessa tre saker brinner jag för och fotar gör jag redan mycket och har extraknäckt som det ett antal gånger. Skriver har jag gjort i flera år och kommer fortsätta med, kanske en dag jag ger ut den där boken jag spånar på och börjat på, eller romanen som jag drömmer om. PT är något jag är mycket intresserad av, men i skrivande stund går barnen och familjen i första hand. PT är ett yrke som jag kan läsa till sen om jag så vil....är ju redan lite inspiratör och sen kan ju FINE hjälpa mig, vilket jag hoppas att hon vill...
Dagen har varit genomgångar och FRONTER, vårt klassrum på nätet. Besök på stadsbibliotek, och visst luktar det gott med alla böcker. Atmosfären är underbar och som liten flicka drömde jag om ett eget bibliotek som Belle fick av Odjuret. Högt i tak och en stege för att komma åt många av böckerna. Ja, redan som liten så drömde jag.
Studietips då man studerar på FLEX, ett eget studierum är ordnat för mig och det fixade vi ikväll. Dit kan jag cykla, stänga dörren, läsa och surfa i lugn och ro. Fick mycket andra tips av vår (en av våra fina lärare) Ewa.
Har varit en mycket givande dag och matlådan är packad, maken som gjort mackor till mig med tomat, champinjoner, purjolök och flingsalt. Till detta ett kokt ägg och örtsaltet är i väskan redan. Jag är en förberedande kvinna.
Imorgon en ny dag och mer nytt att ta in, men jag är REDO! Det är vi väll alla!




Kommentarer
Postat av: fine

Jag hjälper dig alltid gumman! Finns alltid här..



Va det glädjer mig i själen att läsa att du har trivts på första skoldagen, sånt betyder så mycket!! Detta kommer bli bra, och jag stämmer in i refrängen i juni! ;-)

2011-01-11 @ 23:43:01
URL: http://fine.webblogg.se/
Postat av: teddy

ohhh vad skoj. Gullig make som gjort god matlåda till sin fru :)

2011-01-12 @ 11:49:38
URL: http://caitlin.blogg.se/
Postat av: Erica

sv: jag kan ju in på universitetet men fick tacka nej eftersom martin inte har hört nåt om jobbet.

2011-01-12 @ 16:58:01
URL: http://horfiwiel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0