Pumpin for love

What a day! Har verkligen varit aktiv i både kropp och sinne, samt själ sedan 5.30 i morse...Woho. Någon som förhoppningsvis kommer sova gott inatt iallafall. Vilken sur natt det var, att inte få sova. Åh, nej BARNEN sov som stockar. Endast mamman som inte sovit så bra. Med tanke på vad jag gjorde i sömnen med så undrar jag vad tusan jag drömde om, eller det kanske går att rota fram från mitt undermedvetna? GÅR DET? Kan man genom Hypnos få fram det? Så nyfiken, eller så är det bäst att inte veta. Jag är fan tokig när jag sover med. Aldrig kan jag vara tyst eller stilla...
En förmiddag i skolan och MED.Grundkurs är nu igångkickad för alla, jag känner att jag har ganska bra framförhållning. Vet att detta kommer bli en tuff, men rolig kurs! Som vanligt så satsar jag högt!
Jag fick en frulle i form av en drickyoggi vid 11 sen gick jag helt allena på stan i över en timme, ja 1½ tror jag att det blev! SÅ SKÖNT! Men dyrt för stackars studentplånboken. Jag "råkade" fylla en påse med kläder, halsband och presenter. Lite nya snygga tröjor, nya träningsbyxor, toppar och slingor. Vips i en annan affär, fortfarande REA och hittade två vackra halsband att piffa till med. Presenter till födelsedagsgrisar och nyinflyttade! Lias har jag redan köpt en 1-års present (plånbok med uggla) till samt presenter från Farmor och Farfar sina. Han fick en alldeles egen gåvagn och nya urläckra jeans idag! Blir man bortskämd så!
Tunga kassar, fick sen sällskap av Maken, Liten fisen och Tina fina. Vi gick en säng till på stan, åt på Grafitti. Maken handlade ett "kit" med målar saker. Han har nu äntligen börjat teckna igen, och det kan han verkligen!
In på TELENOR och är nu ägare till en IPHONE 4. Den kommer snart snart hem till mig! Underbart skönt att ha en erfaren bra säljare som Tina med! Hon kan ju detta och garanterade att jag fick ett supererbjudande! Jag hoppas nu att jag förstår mig på teknologin. Ska minsann bli mycket spännande! Hoppas även att hon får ett jobb snart som säljare, det är hennes grej! Väl hemma en kopp java sen begav jag mig för ett pass i Hunehallen och idag ett nytt pass, nya spinnare och veteraner. KUL! Vi kickade ass idag igen! TACK till er!
Hemma i vrån och nu sover båda barnen. Omeletten är i magen och blodsockret är på plats igen. Nu ska bara kroppen vaskas lite med. Jag undrar varför man svettas olika, från gång till gång?

 

TACK FARMOR OCH FARFAR! KOLLA IN MIN NYA RACER. Jag visar hur man använder den genom att demonstrera:
Du tar tag med först ena handen och sen även den andra, sträcker på benen och drar dig upp. Här gäller det att hitta balansen och ha starka ben! Sen är det kul att ha saker i vagnen med. Jag har inte fått in knycket än, men det kommer. Jag har mest kollat in min nya kärra! Mitt vrålåk!

   


Kommentarer
Postat av: MammaMorran

Duktig du är som pluggar och satsar högt, det ska man! Men se till att hinna med andra saker också :)



Nu är jag iallafall tillbaka så nu ska det bli ordning på bloggandet igen! Och nu hittar Du mig även på http://mammamorran.se

Kram

MammaMorran- funderar på livet & Barn med ADHD/Autism

2011-01-27 @ 21:38:17
URL: http://mammamorran.se
Postat av: Becky

Iphone är underbar!! Jag har en 3gs, älskar den! Finns många bra appar, bland annat bensinfinnaren som visar var närmsta bensinstation finns :) Skitbra! Jag skaffade swedbank appen igår, kan kolla saldo & föra över mellan sina egna konton bland annat :) Bara fråga om du vill ha tips på fler appar :D



Puss på dig snygging :)

2011-01-27 @ 22:37:41
URL: http://smuk.blogg.se/
Postat av: Tina

Sötaste!

Jag är såå jävla avundsjuk på din iphone 4 haha! Men det är dej väl unnat, du kommer ha så kul med den! Och jag ska ju snart få en jag med, eller kanske inte så mycket få som köpa.. Kan vi ha kul tillsammans! =)

Du är en underbar vän stumpan! Love you <3

Puss!

2011-01-28 @ 10:32:56
URL: http://livinglovinlaughing.blogg.se/
Postat av: Varför?

Har du inte 2 barn? Lägger alltid bara in på den minsta...... Hmmm stackars den stora pojken...

2011-01-28 @ 21:46:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0