Effektiv

har jag varit denna Onsdag. Uppe med tuppen, kaffet i strupen och kramade om Ted och Patrik innan jag traskade till bussen. Lias sov gott i sin säng då....Första "Dagisdagen" för Ted idag. Varmt i bussen och det är det bästa med att åka kommunalt, slipper värma upp en kall bil som är varm först då man kommer fram. Vi samlades i Aulan och Birgitta berättade om yrket vi läser till och hur brett det faktiskt är:

Äldreomsorg
Psykiatri
Sjukvård

USK, Boendestödjare, Mentalskötare, Skötare, Habiliteringsassistent och Personlig assistent är våra blivande yrkestitlar.
Känns så TOPPEN! Vilket bildspel, så taggad nu! "Gamla" elever kom och berättade om sin skolgång och sin nuvarande situation. Tips råd och pepp. Nu blev jag ännu mer peppad, och det var nog inte bara jag som blev det.

Efter detta hade vi en gemensam fika, jag plockade glatt fram makens goda låda. Vi pratade om våra framtidsdrömmar och om oss själva. Vi connectade lite tycker jag. Roligt!

Fick sluta efter detta då jag redan gjort alla uppgifter, bussen hem, och väl hemma möttes jag av en stolt make. Lias gjorde vi mat till (vi gör egen, han vägrar burkmat). Mys och kaffe. Sen kom min Fina Erika och Nettan på kaffebesök en snabbis. Kul att ses finisar! Efter detta var jag ännu mer effektiv vill jag lova!
Maken och barnen körde till kusinerna för BUS. Jag stannade hemma och skrev:
Ett Hel KLART CV och ett personligt brev!
SÅ NÖJD, och tiden sprang iväg. Vips två timmar! Men så nöjd och glad över det, såååå nöjd med mitt CV!

Efter ännu en dag med mycket fokus på studier och jobb ska jag nu luta mig tillbaka. Barnen sover och jag ska insupa kvällsatmosfären med maken.

 

Kommentarer
Postat av: fine

åh, att ha ett uppdaterat CV känns sååå bra, duktig du är vännen min.

LÄngtar tills jag kan skriva till Leg. Personlig Tränare på mitt! :D



2011-01-12 @ 21:07:52
URL: http://fine.webblogg.se/
Postat av: LINA K - SKRIVER SKRÄCKROMAN!

Låter som en toppendag! Härligt med studier som du blir peppad av och duktigt jobbat då du fixade både cv och personligt brev ännu till! =)

2011-01-13 @ 06:55:02
URL: http://eimk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0