Magic carpet ride

do i dare?


What a splendid day.
Även denna dagen har inneburit skola och lektion, idag Människan Socialt och Kulturellt. Så påläst man blir. Jag måste säga att Psykologin är så grymt intressant, alla försvarsmekanismer kommer jag spåna lite på här då tid finnes. Rätt så läskigt när man känner igen sig i dessa..Så intressant, men jag finner något intressant i alla. Alltid något som tilltalar.
Lektion fram till lunch sen körde jag hem i blåsten och fortsatte med mina studier. Eftersom Lias skulle sova så var det ganska så skönt att komma hem och plugga. Blev dels en film om Stroke. För er studiekamrater som inte sett den, se den. Under Med. Grundkurs, Arkiv, Stroke. Vilken rörande film om kärlek och att finnas kvar, hjälpa och kämpa!
 Ted som kräkt inatt var så trött och har spenderat dagar framför tvn nu. Vill ha tillbaka min pigga Ted nu!!! Igårkväll höll han på att kvävas i sina spyor. Han låg på sidan och sov samtidigt som han kräkte. Patrik fick dra upp honom så han fick spy vidare i sin säng.Stackaren, vilket sätt att vakna på. Jag bad för att vi skulle slippa ett envist kräkvirus här hemma. Mina böner besvarades. TACK.
Efter klara studier för denna dagen bakade jag pannkakor till alla mina tre pojkar. UPPSKATTADES! Jag och Ted klämde i oss en var, medans Pk och Lias smaskade på två var. Visst, Lias "råkade" tappa liiiiite på golvet. Men äta kan han göra!! Ett pass i Hunehallen idag, tog en kvart innan jag kom in på mitt kort. Jag blev ganska så sur ett tag där. Tur att jag alltid är ute i god tid! Men ett svettigt pass blev det och nöjda spinnare. Väl hemma har det busats och den lille fisen sover gott nu i en renbäddad säng. Stora Pojken ska nattas nu i sin säng, även den renbäddad. Härligt, inga mer baciller tack! Ikväll ska det testas en ny drink ala Lelia. Med jordgubbar! Mumma!
Jag hoppas att jag håller mig vaken till mer är 22 idag...Stor dag imorgon med ju!

  

 

Having a good day!


Kommentarer
Postat av: Anna-Mamma till Kevin

HÄRLIGT att höra att jag inte är ensam! haha!



KRAMEN

2011-02-03 @ 23:02:30
URL: http://annacondas.blogg.se/
Postat av: Patrik

Sköna bilder på Lias my doing =) håller med dig var utmärkt dag igår, Lias var helt underbar och Ted likaså =) hoppas den lille klarar sig från sjukan bara, han har börjat hosta lite :S puss på dig underbare...

2011-02-04 @ 09:50:25
Postat av: fine

nämen stackars Tedden!! :( usch va jobbigt, men bra att det inte spred sig.



och du....axeln på längst upp till höger bilden - vilken def du är! Snyga delts! PUSS på dig gumman <3

2011-02-04 @ 13:00:06
URL: http://fine.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0