Liten men mycket

Förkyld. Stackars liten, snoret rinner och på mig likaså. Idag utan feber, gick hela dagen igår med feber och knappt vila alls. Men kroppens försvar jobbade och idag är det "bara" förkylning och halsont. Det ska bort!
Idag är ännu en INSU inskickad, för arbetsmiljö och säkerhet. Nu är det Med plugg som gäller. Sitter hemma idag med, Ted på dagis för första gången på länge. Lias Liten trött och lissen, men det går så bra ändå med min självdisiplin. Har Bandit rock på i bakgrunden. Spelar endast underbar rock all day long.
Inget pass igår, fast det kliade i mina fingrar så valde jag att lyssna på min kropp denna gången.
Åh ska titta lite mer på Psykologi sen med, jag kan knappt sluta tänka på denna psykologin. Det intresserar och fascinerar mig till tusen! Med med, hur funkar vår kropp, detta fantastiska samarbete som sker hela tiden i vår kropp. Helt sanslöst att det fungerar! Jag ska vara ärlig och säga att igår var jag ganska så frustrerad över situationen. Ville inget hellre än att få lugn och ro, vara ensam och läsa i min bok om arbetsmiljö och säkerhet, ergonomi. Men det blev för lite enligt min åsikt. Eftersom Lias sov så lite igår på dagen var det intensivt och när båda barnen sen somnat på kvällen var jag så slut i huvudet. Redan klar med den kursen? Ha ha ha, nej men med uppgiften. Jag blev så frustrerad över okunnigheten, så arg och ledsen. Så galen av allt skrik och ville bara bygga en liten koja att sitta och studera i.  Idag hoppas jag på lite mer energi, hatar som sagt var att inte orka. Kroppen vill inte samma som sinnet.
By the way, vilken storm vi haft här inatt!!! Oj, jag trodde taket skulle lyfta!
 

 

Kommentarer
Postat av: Tina

Naaw stackars er! =( Ni blir nog snart bra igen ska ni se.. =)

PUSS, löööv jo!

2011-02-08 @ 13:01:04
URL: http://livinglovinlaughing.blogg.se/
Postat av: Anna-Mamma till Kevin

Ja visst är det!



Dock har jag gått förbi den i butik ett antal ggr och tyckt att den "sett lite halvdan" ut där den hängt (jämfört med den Kappahl hade)..Men tur jag köpte den till slut iaf för den är så fin och mysig på lillemannen! :)

2011-02-08 @ 13:50:08
URL: http://annacondas.blogg.se/
Postat av: britta bloggar

Usch, krya på er!

2011-02-08 @ 16:51:14
URL: http://brittabloggar.wordpress.com
Postat av: LINA K - SKRIVER SKRÄCKROMAN!

Hoppas Lias kryar på sig helt och hållet riktigt snart! Låter jobbigt med sjukan =/



Och hoppas du också hittar tid till att hinna med det som du behöver göra, men glöm inte att man inte hinner med allt alla gånger och sjuka barn är inget man kan förutse eller göra så mycket åt, det är som det är tyvärr =/

2011-02-09 @ 18:17:39
URL: http://eimk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0