Blod

 

-Såja lillebror, såja!
Åh Lias var så duktig, trots att sticket och rören blod fick tas från det lilla fingret isället från foten där det var Emlat. Han blev road av sin bror och dom som mådde värst av det var nog mamma och mest Ted. Han kröp ihopa med huvudet ner. Jag såg hans tårar...ssk frågade honom.
- Tycker du inte om när vi håller på med din lillebror?
- NEJ! Det gör jag inte...
(mamma jag tyckte inte om att det rann så mycket blod från lillebror, att dom gjorde honom illa..) Jag fixck sen för klara allt för honom varför och hur dom gör.
Han fick klä av sig och jag sade att lillebror tycker nog att det är mysigt om du sitter nära honom och pratar med honom. Åh, det gjorde han med! Goa Ted satt och klappade sin bror, stirra på blodet med stooora ögon och jag förklarade att han inte känner då blodet rinner. Bara sticket som kan vara av obehag och mest av allt att vi får hålla fast honom. Blev klistermärke till båda pojkarna efter detta. Dom tyckte att Storebror varit så fantastiskt duktig med! Vilket stöd för sin bror! Syskonkärlek! Lias satt och log hela vägen hem i bilen och tittade på Ted.
Ted är helt klart det bästa han vet! När vi väl sen kom hem så pratade de små på golvet.
- Åh är dom dumma, den dumma doktorn, ja dumma dumma...
- Aeaeeehhaammmnnnnaaa
- Ja, dumma dumma Lias. Ja dumma mot dig....ja...ingen fara...
ZUMBA i grupp och inte framför tvn är testat idag, åh så kul! Skaka rumpan i grupp var nice! Det är ju sjukt kul att dansa!! Ska bli kul att testa Aqua bike med! Hoppas kunna gå på något mer pass en tisdag! Varm blev man, ha ha ha. Härligt! Kalas i Kulleröd för Svägerskan Katarina den Underbara. Nu väntar strax sängen, lång dag i skolan imorgon med redovisningar och ny modul. Ta ta for now.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0