Annandag Jul

Idag startade den väl kända Mellandagsrean. I morse styrde jag kosan mot grannstaden för att se om jackan jag velat ha sedan den kom in i butiken var nedsatt i pris. Jag blev lite glad iallafall, tjänade lite på att jag väntat. Det är bara lite, jaha...8 plusgrader & jag har köpt mig en Dundervarm vinterjacka. Well, nu är den i mina ägo iallafall och tur att jag knep den sista i min strl. Vågade inte hänga tillbaka den, vet hur lätt jag kan ångra mig. Jag tittade lite allmänt på rean i resten av butikerna. Blev dock inte mycket till andra fynd, en lång ljus kofta från HM var det också som fick följa med hem. En pratstund med Tina innan jag styrde kosan hem. Ted och kusinen har mest spelat det nya spelet idag. Jag har renbäddat, ska bli så härligt att krypa ner senare...
Lias och jag har byggt hans fina BRIO tågbana med Zoo. Jag lagade mat till barnen, sedan körde jag på ett annandag jul pass på en timme. Idag var det knökafullt och ont om syyyyre i lokalen. Puh.
Pk är och lanar.. Jag plockade fram lite gottor till barnen. Lias fick en klubba att sutta på. Rätt vad det är ser jag att han ligger ner och har somnat. Han har ju såklart smaskat upp klubban först. På andra sidan om mig sitter en annan vacker pojke som är helt inne i spelet. Jag ber han att pausa. Han ser sin lillebror och säger:
- Åh!!!
Vi spelar vidare. Då jag skulle ner och elda skulle jag bära upp Lias i sin säng..
- Nej mamma, kan inte jag får ha honom här hos mig?
Sagt och gjort, Lias sover än i soffan med oss.
Vi ska äta ett litet kvällsmål och kvällen till ära blir det Risalamalta. Får se om det går någon bra film på televisionen ikväll? Såg en så bra film igår. Jag känner sug efter ännu en bra rulle! Krävs en BRA film för att jag inte ska somna på soffan!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0