Store and score

Idag var det upp i ottan som gällde för oss alla fyra. Klockan 7:30 hade maken en tandläkartid och det var snälla goa barn vi väckte idag. Ted och Lias åkte en mysrunda med mamma innan vi gick till skolan. Ted var lite synande idag. Tittade på barnen och stod framför sin lillebror väldigt länge, pysslade med honom och vågade inte riktigt. En känslig kille. Det ringde in! Lias han tyckte nog det var helt fantastiskt med alla barn!
Jag stannade en stund, sedan gick jag. Ted vinkade och sade högt i klassrummet:
- Hejdå Lias!!!
Jag och Liten körde för att hämta maken och sedan vidare på inskolning i 1 ½ timme. Tur att jag vet vem Gunilla är och att hon är en sådan fin person. För det är så jobbigt att behöva lämna bort. Skär i hjärtat och det gör det var gång jag lämnar ledsna barn. Jag hoppas att Lias blir enklare än Ted, för Ted var ledsen ofta och länge.
Väl hemma sedan igen så tog jag och Lias en nap. Ja, ha ha. Skönt att somna då det smattrade lite på rutorna. Maken körde med motorsågen för att börja på ännu mer ved vi fått hem. Vi somnade gott....
Eftermiddagen spenderades med att hämta Ted hos Rami, sedan körde vi in till stan. Patrik och Svärfar på tråkiga uppdrag och jag tog med mina små på en shoppingtur. Så snälla goa barn. Hittade snygga jeans till Liten coh Ted fick en ny tröja, både på Kappahl. Tycker deras barnkläder är så fina. Tjusigt! Snygga men bekväma jeans!
Ted han provade tröjan och blir mer och mer medveten om vad han tar på sig. Han tycker att mamma har bra smak och det tycker minsann jag med. Ha ha! Så kul att handla med snälla och glada barn som vill vara med. Lias fick gå lite och "brövvla" Ted hjälpte till och han kollade kläder han med.
Sen traskade vi lite. In på HM och jag utnyttjade en liten bonuslapp. Blev koftan/ponchon jag spanat in länge i katalogen. Så fin och den kommer värma mig en fredagkväll i höst!
Hemfärd och lite matintag. Samtal med min Ted som ikväll berättade en grej jag anat. Men det är vår hemlighet (Tina vet ju med) Barn som duschar, barn som somnar. Liten orolig, Liten förkyld.
Jag drog på mig löparskorna och drog en runda i regnet, eller diset eller vad man ska kalla det. Svettig och in i duschen. Nu har jag kickat igång, känns så skönt. Skola och Test då barnen somnat...sedna när det var klart så vaknade Lias... Liten varit vaken i nästan två timmar nu senare. Han skrek och skrek och mitt hjärta ville ta upp honom. Sagt och gjort. Han har myst med mamma och pappa i soffan och vi har kollat in när Leila bakat i Frankrike. Åh, arma kvinna förbarma dig!
Jag hoppas på en god drink med jordgubbar och rabarber snart....;)

Ted berättade ikväll vid kvällsmackan att han inte vågat berätta en sak för "Fröken"...Jag frågade vad?
- Jag ville hem....
Åh, älskade unge. Jobbigt att höra att du kände dig lite osäker och skraj. Men fantastiskt att höra att du har ditt hjärta hemma hos mamma och pappa samt din lille lille lille bror. För ditt hjärta är stort och varmt!





Foto: Söndag 14/8. Mys och kel.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0