Solsken

Ted i skolan och idag var han även på Fritids efter skoltid och provade på det. Det har även fotats i skolan idag, ska bli spännande med första skolkatalogen! Jag har varit i skolan hela dagen. Hela förmiddagen hade vi redovisningar och vi fick HIV-Aids att prata om. Tyckte det gick riktigt bra, jag har ju inga problem med att prata inför folk. Jag blev så nöjd med vår insats. En sjukdom/ett virus som så många vet för lite om. Men som många lever med. Efter det lunchade jag med goa flickor sedan hade vi studiebesök på ett gruppboende. Jag har aldrig varit på en gruppbostad och det var kul att få se det med. Vilka fantastiska människor det finns!
Sedan tog man gula bussen hem och kom hem till kaffe på bordet! Jag och småpojkarna promenerade/cyklade ner till ankorna och matade de. Lias vinkade och pratade. Skrek efter Ted då han cyklade, Ted svarade. De har sitt eget lilla språk. Lias gör en riktigt "Silvia vinkning" nu med. Ser så kul ut. Men den lille busen är minsann inte att leka med hela tiden nu. Han är väldigt känslig, och har ett väldans humör (nej jag har mitt kvar). Ted är så lik mig i sättet. Den lille kille är så attans envis. Så envis och lika tokig som sin mor. Jag kan säga att jag slutade andas flera gånger under promenaden idag. Han försvann ju och jag var livrädd att någon skulle komma och köra berusad och köra på min lille kille. Eller att han (väl nere i byn fick han såklart inte köra utan synhåll) skulle blå påkörd av någon ouppmärksam som kör för fort i byn. För tyvärr så körs det fort. Även om man är utanför byn så kan det lätt hända något. Jag vet dock att han stannar om han inte ser oss och har koll. Men så läskigt ändå. Idag hade han cyklat över en liten väg själv. Bara en liten men ändå så blev jag rädd.
Ankorna blev mätta!!!
Väl nere i byn "sprang vi på" Pappa och Katja och Ted blev en liten fripassagerare med de hem. Kan det vara kattungen som lockade? Jag och Lias spurtade hem. Maken körde med motorsågen och vi var ute en stund. Lias studerade sin pappa länge. Katten Izor satt troget intill sin lill husse. Kompisar är de! Lias matade Izor med bröd. Han är ingen anka men åt gjorde han. Vi lekte lite i lekstugan och klättrade på stolar. Sedan var det dags för en timmes spinning och genomsvett blev jag. Härligt! Helt underbart ljuvligt! Snart kickar mina pass igång med.
 NI SKA FÅ SVETTAS!
Nöjd och glad ska jag nu krypa ner i soffan och njuta av lugnet i en trygg famn. Bra dag, ny dag imorgon...

Detta med småbarn, och deras makt de har. Deras energi som suger musten ur en, och som samtidigt ger så enormt med kärlek så man spricker är ett mysterium. Hur kan man älska någon så mycket?



Foto: Emily.
Maria Magdalena Marknad i kaffekopparna.


Kommentarer
Postat av: I JUST CAME TO SAY HELLO!

- så fin bild!

2011-08-23 @ 20:07:00
URL: http://dajeroma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0