Med känsloladdad glädje

Vilken dag vi haft! Vad mycket som hänt och våra små som växer utan att vi hinner blinka.
Ted gick med gott mod upp idag och Pappa körde honom till skolan. Stannade en liten stund, sedan var det dags för Pappa att gå. Jag mös med Lias hemma, så kelen när han är nyvaken. Klädde på och sedan åt vi lite innan vi körde mot inskolningsdag nummer två. "Fröken"/Pedagog Gunilla som hade mig då jag var liten och Ted mötte upp. Hon såg direkt hur jobbigt det var för mig.
- Det är alltid mammorna som tycker det är jobbigast.
Sant sant. Jag var nästan bölfärdig. Lias studerade mycket allt. Han hängde lite efter men kollade hela tiden var vi var. Lyx att ha både mamma och pappa med, men det SKA vara lyx när man är Liten. Vi var där en timme och sedan handlade vi innan vi nervös körde till skolan. Jag fick nu tårar i ögonen igen....ha ha. Ser Ted och han ser glad ut. Han var stolt när vi hämtade honom och han hade haft det bra! Berättade att han har något mycket viktigt i sin väska till mig. Sedan lekte han och bästisen Rami på skolgården. Jag och Nana catchade upp lite. Bestämde att Rami följer med oss hem och leker. Barnen busade massa. Lias som är så förkyld (typiskt) fick sova en stund. Medans Lias sov så gjorde jag skolforum. Alla papper i pärmen och fit for fight nu. Sedan när Liten  nanat traskade vi in till Farmor Ingrid och Farfar Gunnar och hälsade på en sväng. Pojkarna kom incyklandes med minsann! Pallade plommon och klättrade i träd. Tvärs över vägen ropar Patrik:
- DET ÄR MAAAAAT!
Vi sprang in tvärs över grusvägen hem igen...
Avnjöt hans gooooda köttbullar och sedan gick vi ut igen. Solen sken så varmt. Pojkarna gungade och Patrik byggde ännu en gunga till dem. Nana kom och vi tog en varm promenad, Zeke låg och flinade i vagnen. Sötskrutten. Lias seg, så seg idag och efter fika ute så fick han ett bad. Tina min kom och hälsade på! Barnen duschade, nattade och sover gott. Båda så trötta men båda så nöjda med dagen.
Det är både mamma och pappa med! FÖR ATT INTE TALA OM HUR STOLTA VI ÄR ÖVER ER POJKAR!

   







 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0