Intryck

Avtryck kan man lämna många. En del minns man, som själv gjort avtryck i ens eget liv.
Idag var det en tidig morgon, upp i ottan och åkte bussen in för att för första gången vara på en annan avd.

"Verksamhetsområde Rättspsykiatri , Psykiatri Skåne bedriver företrädesvis högspecialiserad rättspsykiatrisk slutenvård och öppen rättspsykiatrisk vård enligt Lag om rättspsykiatrisk vård. I undantagsfall kan patienter som vårdas enligt Lag om psykiatrisk tvångsvård eller Hälso- och sjukvårdslagen beredas vård inom verksamhetsområdet."
Källa: Region Skåne

Mycket intressant det lilla jag hann med att vara där, behövdes på "min" eller "vår" eller hemma på 12:an så jag fick springa in där, och vara där resterande av dagen. Men en ny dag imorgon på 11:an.
Jag kände mig mycket väl bemött och välkomnad! Ser fram emot att lära mig mer mer mer.
Hann inte med bussen hem så affärerna fick lite besök. Idag Kappahl och tittade in det sista som var kvar av REAN. Fyndade lite idag med, men jag tror att som dagen känns idag så kommer det inte användas detta året. Idag känns det som om hösten kommer
smygandes, trots att det bara är Augusti. Kan fortfarande få fler fina varma dagar, så man ska aldrig säga aldrig. Efter en tur på bussen hem så blev jag välkomnad av tre pojkar. Alla tre glada och jag glad över att vara hemma, glad över att få komma hem och känna att man gjort något bra idag.
Patrik bjöd på fisk, päror och skirat smör. Till detta rårivna morötter. Svärfar jobbade i badrummet med det översta kaklet (delas och donas på bitarna). Eftersom Ted var ganska så full av bus så bestämde jag att en kvällstur på cyklen inte hade skadat. Sagt och gjort, solen sken varm under hela turen. Jag och Patrik handlade hem goda ostar som vi ska smaska på nu. För nu nanar barnen. Vilket kalabalik det var ett tag. Jag var ensam med den lille "marodören" (kallar han det för han är överallt och är inte rädd för mycket). Han bajjade i badet. Fick rensa badet, och ser att han står och pillar i kattlådan...Suck. Detta gick fort vill jag lova!  Ha ha. Skrattade mest åt det och tvättade av Liten noga. Men NU är det ett lugn som har lagt sig. Jag har skrevit in alla närträffar i min kalender för denna terminen. Kommer gå fort, med mycket ledighet. Verkar bli en lovande höst!
OBSERVERA att jag inte gett upp hoppet än om ännu en
dag på stranden!

 

Kommentarer
Postat av: Becky - Mamma till Cassie

Jag vet! Man ba' HUR GÖR HON?!? Men jag ställde mig och kikade genom springan vid garderoberna och såg att hon ställde sig vid ett hörn, hängde huvudet över kanten på långsidan, hävde upp ett ben på kortsidan, drog upp sig, kasade ner så hon stod med ena foten på madrassen genom spjälorna och satte ner det andra benet på golvet ^^ En smart liten tjej :)

2011-08-09 @ 22:04:27
URL: http://smuk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0