Babysim

har vi testat idag för första gången! Lias fullkomligt ÄLSKADE DET!

Morgonen började bra, trots en väldans hemsk mardröm inatt som jag vaknade ur med ett ryck, ja precis som på film...Söta Nana skjutsade Ted till dagis och fina Erica hämtar honom nu till mig. Lias sover så gott nu och det kommer han nog göra ett tag...För trött blir man av att bada det vet vi sedan innan när Ted gick på babysim.
Lias han njöt för fulla drag! Han mös i vattnet men det tog inte lång tid innan han plaskade med sina små händer. Inte lite heller! Han tyckte bäst om att ligga på mage och "simma fram". Han skrattade och kollade in alla andra bebisar. Väl inne i omklädningsrummet var det totalpanik på många mammor, jag svepte in Lias i en handduk, klädde mig, torkade Liten, klädde på honom och hade en ersättning klar! Vips in i bilstolen och hem. Tog inte lång tid innan han sen sov som en stock!!





Jag kommer så väl ihåg att Tina tjatade om att få bada med Ted och visst var hon troget med på flera babysimsgånger med Ted. Han tyckte det var så kul att plaska med henne i vattnet! Hon var den som var med då det var dags att dyka och ta undervattensbilderna. Patrik följde också med någon gång!

Kommentarer
Postat av: Angelica

Underbart ser de ut att va =) Du får ge mig lite tips sen! Hoppas vi ses i veckan =) massa kram o pössa på dina söta pojkar från mej!!

2010-09-06 @ 17:09:02
URL: http://angelicaslivo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0