vatten där det inte får finnas vatten

Bättre kväll imorgon TACK!

TRÄDGÅRDSFIX har jag hunnit med idag, det roliga med denna dagen....
Möblerat om i ett rum med....dammat, dammsugat, vattnat blommor.....and so on.





En lugn morgon blev en ren helveteskväll...

Morgonen var lite tuff då jag hade ett par riktiga klåpare till hantverkare här hemma. Suck. Jag fick panik. Vad som hände och hur dom betedde sig vill jag inte gå in på här...



Den ödesdigra borrjäkeln. Dom blåa rören är inte för att kunna klia sig i baken, det är till för att vi ska få vatten i vårt handfat. Ni vet vaska trynet och borsta gaddarna litta. Borret skulle bli hål till vatten som skulle komma till vårt massagebadkar.



-Detta är INTE roligt gumman!!
- Nej, tror du jag tycker detta är kul då? Extra jobb och extra pengar att lägga ut. Nej, jag spyr med på detta nu.

Ja, ni ser hur vi duschar nu, som på 30 talet då huset byggdes. Fy fan säger jag. Jag har försökt att pimpa med ett vackert draperi.

Till råga på att så kokade vedpannan med, fan.

En olycka hände då det borrades i badrummet. Borrade i en vattenledning. Jag sitter och leker med barnen på rummet, Räknar ner minuterna för att få köra hemifrån i en timme och gå på ett pass, bara att komma hemifrån. Jag hör hur Patrik vrååååålar från garaget (som ligger under vårt blivande badrum). Svärfar har tyvärr olyckligtvis borrat rätt i ett vattenrör. Det sprutar vatten i garaget och dom får inte stopp på det. Vi får riva ner isolering som Patrik jobbat med att få dit och såga ner en balk. *SVÄR GÖR JAG NU*

Dom kör i panik in till stan för att fixa ja, saker att laga skiten med. Jag nattar barn. Utan välling för vi har ju inget vatten....

Barnen somnar, dom kommer hem...



Lagar skiten. Rensar bort skadat. Lias gallskriker och även denna kvällen som varje kväll denna veckan är han vaken. Åh. Jaha.

 

JA! Nu är jag trött. Känns som om jag blivit stångad av en ÄLGTJUR över hela kroppen. Lias gnäller och gnäller och gnääääääler. BAH. Välling nu och ber att han somnar så att jag och maken hinner prata LIIIIITE kanske innan vi med somnar. Hoppas på en bättre morgondag med mer tur...Kanske tur i oturen?

KLOCKAN ÄR NU 21:38 och båda barnen är pigga och vakna. Faktiskt ganska så underbart. Helene Sjöholm sjunger på Rosa bandet galan som hela familjen tittar på. Glada över att vi har varandra.

Kommentarer
Postat av: fine

åh fy va jobbigt gumman! Tänker på dig!

2010-10-28 @ 21:14:57
URL: http://fine.webblogg.se/
Postat av: ida larsson

NEJ! Fasiken vad surt! Hoppas allt blir bra med badrummet! skickar värmande kramar till er!

2010-10-28 @ 21:52:03
URL: http://lejdan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0