SNÖN ÄR KOMMEN

Jag vill nästan börja sjunga julsånger! Igår dalade snön ner, jag kallade på pojkarna, och efter att dom faktiskt sett att det var snö ute så skulle ju Ted ut. Trots att klockan var way beyond bedtime. Sagt och gjort, han fick ut och kasta någa snöbollar och gissa vad det första han sade idag var? JAG VILL UT UT UT!
Ted och katterna fick gå ut och jag pillade med allt som ska göras innan jag och lillebror också kunde gå ut. Lunas vurpa på den isiga trappan var sjukt rolig att se. Izor frös om tassarna sina, men ute kunde dom gott vara en liten stund. Jag provade att klä på mina pojkar TOMTEDRÄKTERNA (Lias i Teds som han hade då han var bebis). JULKORT skulle försöka tas, men det var svårare sagt än gjort. Lias drog av luvan hela tiden och var så faschinerad av snön. Ted visade sin bror snö för första gången. Julkort ordentliga får vi ta inne en annan dag, jag har mina ideér!
- Titta Lias titta, det är snö (pratat med bebisröst). ÅH om du visste hur mycket jag tycker om dig.
JAG TYCKER SÅ MYCKET OM DIG!



 

 

- Titta Lillebror! Snö! Vill du känna??



 

- Fasen vad kallt det var om svansen Matte!

Lias sover sin lur nu, Ted äter mellis och jag ska sätta på en kopp kaffe och hoppas på att få dricka det sådär lite varmt och inte kallt denna gången. Vi får besök av fina vänner, sen ska Lias på 6 månaders kontroll, ja fast att han blir 7 månader på söndag. Ska bli så spännande att se vad han väger! Sen hem och umgås med min fina vän. Mat ska ätas, träningsväskan ska packas. Jag ska hinna med en pratstund med maken sen ska jag iväg på ett pass. Sen avlöser vi varandra då maken ska iväg och träna ikväl strax efter mig...hur vi hinner med? Tja, allt går om man vill. Vi har bestämt att vi ska få lov att träna 2 ggr var i veckan. Hinner vi mer utan att barnen eller vi inte hinner med varandra så är det ok. Torsdagar är den dag då vi båda tränar. Nu puttrar kaffet!

Visst är bilderna underbara!?

Kommentarer
Postat av: LINA K

Tycker det blev jättefina foton! =) Dina pojkar är verkligen söta! Kanske går att kombinera dem så att det blir ett motiv inomhus och ett utomhus =) Saknar ibland den där tiden när man var liten och blev så där glad över snö! =)

2010-10-21 @ 12:54:32
URL: http://eimk.blogg.se/
Postat av: Angelica

Du e så duktig johanna!! Superfina kort! Jag o Clara e sjuka med snuva o hosta så vi får titta på snön från fönstret =) massa kramar! Hoppas vi snart e friska så vi kan bestämma en dag till träff.

2010-10-21 @ 13:18:27
URL: http://angelicaslivo.blogg.se/
Postat av: fine

va?? Jag tror inte mina ögon - är det snö?? i oktober? WOW... va mysigt. Detta plus julmust på coop och jag inser att det är snart är slut på 2010. LÄSKIGT!



så fina myspojkarna är <3

2010-10-21 @ 17:01:11
URL: http://fine.webblogg.se/
Postat av: teddy

Neeeej så fina de små liven är.

Riktigt fina i sina tomtedräkter - passar ju perfekt som årets julkort.

Var det skoj med spinningen???

LÄngtar så tills jag kan börja igen :)

Tack för fina ord om våran bröllopsvideo :)

Trevlig kväll.



kram kram på dig

2010-10-22 @ 21:02:48
URL: http://caitlin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0