Ny storlek

Ja, då var det dags. I måndags tog Lias på sig sin första blöja nr 4. Lite mellanbra storlek, 3 var för trång och 4 liiiite för stor. Fick vi erfara idag då jag kort sagt kan säga att skiten fanns överallt....
Idag tvättas det och jag rensar bland alla Lillebrors kläder. Allt i storlek 62-68 är nu borta, lite finns dock kvar men inte mycket. Sitter trångt och sådär lagom bra. Rotat genom Teds kläder i strl 74-80. Vissa kläder WAY to big men andra kan han ju faktiskt ha. Hittade TRE par jackor, jisses, en fleeceoverall från Polarn och Pyret och massa annat. Byxor har jag massvis med, ser fräscha och oanvända ut. Bodysar är det dock lite sämre utbud i. Mycket fläckat, och noppigt. Så på Lias önskelista står det BODYSAR, Pyjamasar och lite spjälsängsnytt. Han ska såklart få skriva en önskelista han med ;)
Åh vad kläder man sparat. Fått slänga ett par bodysar och pyjamasar för dom såg inget trevliga ut. LÄR DIG ATT SLÄNGA KVINNA! Huvudet spränger idag och PMS utan dess like idag, fy fan för det. Men lika glad ändå. När Lias vaknat ska vi dra på oss "promenadkläderförregn", trotsa det mindre roliga vädret och bege oss ut på slingan. 
Både mor och barn behöver frisk luft!




 

Lias har liksom sin bror i samma ålder en vän som är lite hårigare än resten av familjen. Denna underbara Izor låter barnen röra, känna, klämma och busa med honom. ÄR HAN INTE LJUVLIG!?

Kommentarer
Postat av: teddy

Hejsan vännen och tack för att du delar med dig av barnens sjukdomshistoria. Jag vet så lite om just den sjukdomen. Hoppas det är ok att jag frågar annars får du be mig vara tyst :)



Är det ärftligt?

Vilken tur som du skriver att sjukvården är så pass framåt och att vi bor i ett land där experter finns. Förstår att varje dag är guld värd med dem och du kommer att se de växa upp till ståtliga män.

Du kommer att få dansa på deras bröllop.

Och vara deras fina och lilla mamma för alltid.



kram på dig från gbg

2010-10-27 @ 15:44:25
URL: http://caitlin.blogg.se/
Postat av: Anna - Mamma till Kevin

Ja visst är han! ler

2010-10-27 @ 18:57:11
URL: http://annacondas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0