A tooth

We do belive so.
Efter
exorcism med hjälp av alvedon, gungande, kramar, pussar, saft och omtanke så är nu äntligen Lias feber borta. Tycker att vi kan känna en liten vass bissing i hans lilla mun. Idag gnuggade Patrik i munnen och sade att där är ju en tand.
Så typiskt, jag som har kännt 100 gånger om dagen sedan en vecka tillbaka. Ted han hoppade ner från soffan och skulle minsann säga sin åsikt om lillebrors tand. Han kände nog och länge, pratade med sin bror samtidigt och log med hela ansiktet.
- Ja,
minsann där är en liten tand mamma!!
Jag kände och kände, men kände inget.
- Låt han bita dig, då känner du den!
Mycket riktigt, när han bet ihopa kände jag något vasst i hans lilla mun, nedre käken längst fram. JOVISST! Måste ju vara en liten liten tand! Hihih. Hoppade och skuttade av glädje, välkommen tillbaka älskade unge. Äntligen är du dig själv igen. För en snäll bebis är du ju allt!

ÅH! Finally, Allt är som vanligt igen, och klaga ska man inte göra på vår lille kille. När han väl är på humör så är han världens goaste. Lite mammig just nu är han allt. Så fort han hör sin mammas röst så letar han och hittar han inte sin mamma så "kallar" han. Lite mysigt är det allt ;) Igårkväll somnade han i min famn till..." I have a dream". Det är stunder man bara vill frysa.

 Det kommer gå så snabbt, sen är båda pojkarna stora. Jag och min Patrik pratade om det senast idag vid morgonkaffet. Då måste vi ju renovera stugan så att dom kan bo där ute. På gården, men ändå i eget hus.
 Nära sin mamma och pappa, så att vi kan ha koll på deras konsumtion av diverse alkoholhaltiga drycker, och ha koll på deras kvinnliga gäster. Ett måste för en mamma.

Patrik är inne och tränar sin San Shou med Björne, Lias sover gott, jag plockat lite, nu sitter jag ner en stund. Ted är nerbäddad under en filt och idag ska vi hitta på något mysigt tillsammans med barnen. Hade en mycket trevlig kväll igår tillsammans med mina POJKAR och Björne. När Lias somnat så lekte vi alla med Ted. Det blev Superhjälte tema, jag fick vara prinsessa och Catwoman. Sen spelade vi fotboll i köket och inte bara Ted som tyckte det var såååå kul att jaga en boll. Vi vuxna lekte för fullt! Idag ska vi med göra något kul med våra små barn! Kvällen igår avslutades med CHICAGO.
 Åh vad kul man kan ha med lite kort!


  



KORTSPEL FREDAG 15 OKTOBER. Matchen var mycket jämn mot slutet. Björn låg då på (bilden visar min ledning i början) 43, jag på 42 och Patrik 8 poäng efter. Slutade med att Björne vann sista sticket och det gav han en vinst..

  



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0