11 oktober

En helt vanlig solig höst förmiddag. Ted på dagis, Liten sover innan babysimmet.

Jag sitter och tänker på dagens födelsedagsgrisar. En som vi firade igår och en som jag endast kommer fira i tankarna numera. Men jag tänker på henne, var dag och extra mycket en dag som denna. I år fyller hon 46. Att älska någon så högt men inte få säga det, eller visa det är jobbigt. Fruktansvärt jobbigt. Jag saknar var dag, men vet att det inte finns något annat alternativ. Om inte hon kan få hjälp, och vill ha hjälp. Jag vet att det inte är lönt att lägga ner energi på detta, att fundera på det och bli ledsen och sårad igen. Sårar då inte bara mig själv utan alla i min närhet. Rädslan just nu är att inte hinna säga adjö, innan det är försent...Det skulle krossa mitt hjärta. För hur det än är då älskar jag henne djupt.
Vill bara säga att jag älskar henne och krama om henne. Hatar den 11 oktober. Jobbig dag. Tuff dag. Känner mig som på bilden, kluven.

Annars? Tja, jag ska packa väskor och annat inför dagens äventyr. När man har fullt upp med annat så tänker  man på just dessa roliga saker istället, som mina underbara barn!

 

Kommentarer
Postat av: Tina

Min alskade van.. Det vet jag att du gor, alskar och saknar henne var dag! Du kan alltid komma till mej och prata om det om du vill for vet du vad, jag vet redan din hemlis.. Ser det på dej ibland! Skams eller var aldrig radd med mej! Alskar dej foralltid, genom allt.. <3

2010-10-17 @ 06:31:32
URL: http://tinatorlof.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0