Storstädning

pågår...i Teds rum. Herrejisses vad det behöver städas. Mattan tvättas och fönster putsas, är sugen på en ommöblering med. Vi får väll se. Än sålänge idag annars har jag bytt tre bajsblöjor och agerat frukostvärdinna mm till Ted & Sanna. Just nu leker dom på ovanvåningen och Lias tar en lur. Hoppas nu att han sover en stund så jag hinner med lite här hemma. Han är som sagt överallt nu. Maken är på kurs och det unnar jag honom väl efter en vecka med jobb och matningar på natten, dels då inatt då jag fick sova vidare. Sen vet jag att han lagar något smarrigt ikväll, för det är ju lördag. Ganska kul att städa när man sen ser reslutatet! Jag älskar och har lite mani på att ha det rent hemma. Ja ni som känner mig vet säkert det redan. Har en liten mani (vi kan kalla det så bara Tina som fattar) på lappar och annat onödigt som ligger framme. Ja, Tina jag ska ta tag i Teds pyssellåda med sen. Oj oj oj säger jag bara vad lappar och papper. Jag hatar när folk låter gamla räkningar ligga framme, nya räkningar, kvitton och all form av lappar ligga framme. Det ska in i pärmar eller slängas. Moralkärringen har predikat klart....

 Jag ska greppa moppen nu strax, först fönster....kanske till och med dra på mig ett läckert huckle för att känna mig ännu mera "Home Wifey" än vad jag redan är. Ikväll ska jag piffa till mig lördagen till ära även in det inte står någon galamiddag eller restaurangbesök på schemat!


Kommentarer
Postat av: fine

haha, jag förstår dig, är precis likadan! Låg på knä och dammtorkade lister här i veckan, jag kan liksom inte städa lite grand. Allt eller inget =)

2010-11-13 @ 17:33:09
URL: http://fine.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0