Fullt ös

med stakar och stjärnor. Lite och lite. På söndag första adventska det julbakas, och då ska det spelas julmusik och njutas av söndagen.
Putsa fönster, stryka. Ted hjälpte till, han såg att mamma behövde hjälp då maken spenderat hela kvällen inne i badrummet. Satt upp alla "pottor" till spotsen i taket. Men ansträngning ger resultat, för det blev klart. Ted brände sig tyvärr på strykjärnet, men tjänade en hacka på hela 18 kr som mamma hade i småmynt i bössan. Han blev nöjd ändå, glad över att kunna hjälpa till. Han har även lekt med sin bror massvis ikväll.
Vi har minsann varit ute med! All ljung är nu planterad som perenn och i alla krukor, korgar och pottor har numera fyllts med tallris. Det är så vackert och snön kom som på beställning! TACK! Granris ska införskaffas till ingångarna till huset och även vårt hjärta ska kläs med ris. Sen ska slingorna i. Åh, en utegran måste fixas med! Efter många om och men sover båda barnen nu. Lias efter lite protest, men med Björn som tröstade honom och sen somnade han gott...

Björne kom med en blomma nu när det är vänvecka. Gulle dig! Han kom i snökaoset den rackaren.
Vi har planerat kommande julbord!

Jag är helt stum över denna pojk. Han är helt fantastisk med barnen.
Denna kille är helt amazing! Han tröstar Lias och leker med Ted. Han är bara så underbar och jag är så glad över att ha honom som vän. För en sann vän det är han! Han finns där och lyssnar som inte många andra på samma vis.
 He´s a top four. Nu åter till min pratglada vän och min make!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0