Underskönt


2 dagar kvar!

Vilken morgon och nu är det redan förmiddag!

Vi fick promenera till dagis i morse....inga bilnycklar. Men solen sken så det var varmt och gott ute. Riktigt varm blev jag! Inom ICA och handlade till middag och en dunderfrukost. FÖR NU VAR JAG SÅÅ SUGEN PÅ Prickig korv och annan rökt korv!! MUMS! Väl hemma efter en promenad så har jag frossat en frukost i lugn och ro. Gott som attan var det! Nu myser jag ner i soffan, tvätten är i maskinen och jag ska slöglo på TV samtidigt som jag läser Hemmets Journal! DE E NICE!
Känner mig oförskämt pigg idag, inte trött alls. Mår toppen!


Lite senare....
Glöm nu inte att gissa Bebis!!!! Kommentera så fyller jag i ;) Jag hoppas att vi har bebis till helgen iallafall. Kanske på fredag?? Jag tycker inte att det är så jobbigt nu faktiskt. Jag mår ju bra, att det spänner och ömmar gör faktiskt inget. Har en ny form av energi. I feel pretty och njuter av magen nu sista spurten!! Bebis är sprallig idag och Ems har fått känna en häl! Jag har haft både Nana och Ems här, samt lilla Dotti. Nana hämtade Ted till mig. Jag har även tvättat bilen, så nu har vi en svart bil och inte en grå. Fast att tvätta bilen i solen är inget att rekommendera. Fläckigt blir det ju. Men liiiite renare. Rensade i bilen lite med. Jag kan inte lägga mig och bara vila....hängt tvätt. Vilat lite idag, men sen fick jag rycket att tvätta bilen som sagt...Nu tittar Ted på Emil. Jag ska strax börja på maten. Men först lite Hemmets Journal.




Kommentarer
Postat av: fine

19:e - thats the number!! :D

2010-03-15 @ 16:12:50
URL: http://fine.webblogg.se/
Postat av: Tova

Haha, läser du också Hemmets Journal? :D fick en gratisprenumeration för ett tag sen så nu sitter jag och löser korsord för jämnan. Känner mig som en äkta hemmafru ;)

Kram

2010-03-16 @ 13:31:29
URL: http://www.metrobloggen.se/trasslet
Postat av: Fröken M

Jag tror torsdag is the day =)

2010-03-16 @ 15:00:57
URL: http://www.metrobloggen.se/michaelaj
Postat av: Janni

Efter otaliga tittar här i bloggen igårkväll och idag så tror jag bestämt att det blivit en liten bebis. Åtminstone är det på gång.



Stort lycka till!

2010-03-16 @ 16:35:27
URL: http://innaj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0