Sova

är ju helt underbart! Sovit gott inatt efter att jag väl kunde somna. Det spände och spände, ömmade och ömmade. Oj oj oj tänkte jag ett tag. En het dusch och sen sängen. Liksom min vän Ems tittade jag in fullmånen och inväntade riktiga värkar! Ha ha ha.
Men här sitter jag idag igen, Ted på dagis. Solen skiner och maken hemma idag igen för att vila upp sig helt. Vi vill verkligen vara friska nu inför vad som komma skall.

Jag har pysslat med det vanliga och bebis i magen är det fullt ös på. Det märks att det är mindre plats för det är ont om saltomotaler nu...men röra sig kan man ju alltid. Jag sitter med min kopp kaffe och inväntar 9:30 så att jag kan köra in till stan för lite shopping då affärerna öppnar. Ska ju införskaffa en overall till bebis idag.

Fick hem vår vagn igår med. Nu står den redo och inväntar en liten bebis som ska få åka i den. Hoppas att denna bebisen är lika tokig med att åka vagn som Ted varit och fortfarande är!



Premiäråket i vagnen för Ted!

Kommentarer
Postat av: fine

vet du att på förlossningsavdelningen så sätter de upp rosa och blå nålar för varje flicka resp pojke som fötts varje dag, samt gula nålar när det är fullmåne! :) Såg det på ett svensk program som handlade just om fullmåne många som inte kan sova just då heller. Spännande!

2010-03-02 @ 10:10:36
URL: http://fine.webblogg.se/
Postat av: Fröken M

jag bara längtar tills bebben ä ute, snön är borta och jag kan ta lååånga promenader med barnvagnen ! Dock känns det ganska långt borta just nu med all snö !?

2010-03-02 @ 13:57:33
URL: http://www.metrobloggen.se/michaelaj

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0