Solsupande

9 dagar kvar.

Sol det varit idag! Lämnade min gull Ted på dagis och sen vankade jag av och an här hemma. Tvätt i maskinen, sen ringde fina Erica. Blev en underbar promenad ner till byn och kaffepaus hos Hampe. Sen traskade vi hem igen till vårt Tomtehus. Emilia sov gott i vagnen och vi mammor spelade skip boo.

Efter att Ted var hämtad så gick vi en runda till, kunde inte sitta inne någon av oss och Izor har med haft vårkänslor här idag! Till och med katten (latast av dom alla) var rastlös idag. Det ni! Så idag har vi fått mycket frisk luft och sol vill jag lova. Så skönt att komma ut och klart att det spände, men det sket jag i. Att det gör ont från och till nu gör ju inget och bebis kan få komma nu om h*n vill.

 



Jag och min underbara Pärla!







Nu myser familjen här hemma efter ett besök hos Farmor Ingrid och Farfar Gunnar. Blev en dejt imorgon med och då ska vi få våfflor. Mumma! Nu gör det ont, spänner och ömmar. Patrik ska natta Ted och jag ska hoppa in och ta min varma kvällsdusch. Sen ska jag bädda ner mig och se en bra film. Patrik får roa sig med att pilla med putorn ikväll och det är nog inga problem med det....

Idag ringde Pappa bara för att höra att allt var som det skulle, ingen bebis än?
Sen ringde även Mama Anna för att höra att hon inte missat något med tanke på att jag varit ute och gått idag. Men nej, tyvärr. Tycker gott att jag kan hinna med en mysig prommis till imorgon som bestämt.
Vi får väll se ;) Alla fröknar på Teds dagis kolla även in magen idag...
Sandra träffade jag i byn, och nej...jag har inte inte kalvat än. Det är så spännande nu!!!!!

Kommentarer
Postat av: Fröken M

gud va spännande !!! det kan verkligen bli vilken dag som helst nu !! =)

2010-03-08 @ 20:12:12
URL: http://www.metrobloggen.se/michaelaj

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0