Lugna gatan



Välkommen V 40! Eller 39+1
Barnet:

Inget är som väntans tider

Barnet fyller nu upp hela magen. Huvudet trycker mot livmoderhalsen som blir allt mjukare. När det är dags att födas så är navelsträngen ofta lika lång som barnet.

Hon eller han väntar bara på att börja förlossningen. Väntar på rätt tillfälle. Rör sig inte mycket. Det är trångt. Verkligt trångt. Han eller hon väntar tålmodigt. Förmodligen mer tålmodigt än du…

Mamman:

Beräknat förlossningsdatum

De sista veckorna och dagarna går långsamt. Du är ju spänd på att träffa ditt barn nu när det nästan är dags! Du tänker förmodligen mer på förlossningen än på att bli förälder.

Ett sista gott råd innan förlossningen: Lita på din kropp. Den vet hur man föder barn.

Det är en sak att föda barn, och en helt annan att faktiskt bli förälder. Det är först efteråt, när barnet har kommit, som det verkliga äventyret börjar. Nu är ni mamma och pappa! Grattis och lycka till!




Idag är här lugna gatan hemma. Bara mys och lite stryktvätt. Erica och Emilia är här och vi läser roliga sms och roar barnen. Bebis är lugn i magen, ovanligt lugn...Lugnet före stormen tro?

Det spänner i vanlig ordning, men liten i magen vilar.
Vi ska ut och promenera idag med och sen åka pulka. Jag har sovit som en prinsessa inatt, därav jättekissenödig i morse och ont gör det. Ted var piggelin i morse och uppe med tuppen.

Nu åter till Ted och flickorna!


Kommentarer
Postat av: fine

hejheja! en dag närmare den 19e :P Fast det känns som det kommer att bli närmare. Kanske en söndagsbebis?



Tänker på dig!

2010-03-11 @ 18:56:05
URL: http://fine.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0