Ingen bebis här än...

Nu börjar jag tröttna på att VÄNTA!!!!

DENNA EVIGA VÄNTAN! Sådan tur att jag mår toppen! Kroppen ömmar och spänner, ont här och där. Men ändå vid förvånansvärt gott mod.
Sköna söndag och natten var jag vaken mycket. Men ändå pigg i morse, idag sov vi alla till 9 vilket var precis lagom. Sen har vi fått sååååå mycket gjort här hemma. STORSTÄD och rensning. Patrik har nu flyttat ner sin dator i källaren så nu står den där. Storstädat där och har nu en stor hall så att vi kan få hem en byrå. En byrå som alla toaartiklar ska finnas i inför renoveringen. Allt känns så rent här hemma. Renbäddat och dammat. Dammsugat och torkat golv. Så fint här hemma, nu vill vi verkligen att bebis tittar ut. Känns som om DU är lite sen där inne. Kom ut då! För nu är vi såååååå nyfikna på vem du är.

Våffelbak och gäster. Sanna har varit här och lekt hela dagen och barnen har hittat på massa. Vi vuxna har donat med vårt, skönt att hinna med lite en söndag. Vännerna som kom på Våfflor var Erica, Andreas och Emilia. Sen kom även Dennis på en slät kopp kaffe. Ted ska nu sova och jag ska in i duschen. Ska bli så skönt att hoppa ner i en renbäddad säng med maken. Ska försöka få lite egentid nu när Ted somnat......
Kan inte fatta att bebis fortfarande är inne i magen!! Har nu lite förvärkar IGEN och sen avtar det.
Kan det inte sätta igång inatt då?????? Eller iallafall imorgonbitti...snälla.....


Kommentarer
Postat av: Äwiiis gravid i v. 37

hihi kul att du även gissade kön :) undra om UL verkligen hade rätt.. hihi:p

2010-03-21 @ 21:03:00
URL: http://ewakarlsson.blogg.se/
Postat av: ida larsson

ha massa sex ikväll haha!! kanske tittar bebis ut då!? de säger ju att det är det bästa för att få igång en förlossning. dock inte bara med en gång. ta en paus i mellan o ha sex igen sen. om ni orkar såklart! inte så lätt att orka när man är höggravid!

håller tummarna för att liten ska komma snart!

;)

kram

2010-03-21 @ 21:06:20
URL: http://lejdan.blogg.se/
Postat av: fine

kom igen nu bebe! Min frisör stod och hoppade i sängen. Hopp Hopp, och mycket riktigt, inte långt därefter tittade Axel ut ;-)

2010-03-21 @ 21:47:51
URL: http://fine.webblogg.se/
Postat av: Becky

Jag har sagt det till dig innan, din bebis är en sommarberbis som tänker komma ut när det är varmt och himlen är blå :P Haha..

Tycker synd om dig som får vänta extra länge.. Jag har 6 dagar kvar till BF nu.. Och jag vet inte vad jag kommer göra om jag går över..



Håller tummarna för att lill ska komma snart :)

2010-03-22 @ 09:55:05
URL: http://smuk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0