Yrboll

Jisses vad tiden den går fort när man shoppar!


Ted & mamma shoppar en varm sommardag förra året!

Men efter fyra timmars kneg och lite fattigare så hittade jag lite att välja mellan. Blev en snygg jeansjacka med i farten. Har letat länge efter den "perfekta". Hoppas att jag kan välja mellan klänningarna på söndagmorgon nu. Vilka skor ska man ha till, eller man ska skaffa nya snyggisar? Månne det finnas tid.
Lilla Farmor sprang som ett litet yrväder och farfar klagade över kvinnors shoppinglusta. Hon kom med ganska bra tips vad som gör att det vackra i figuren framhävs. Trots hennes ålder på snart 74 år så kan hon klä sig så snyggt! Hon är livrädd för att se för tantig ut min lilla farmor som på dopet ska ha lila på sig. Vilket hon klär så fint i. Korv på det och en ny mascara (undrar om jag nu blir lika snygg som Eva?), lite slingfärg (nej ska inte kleta i allt denna gången, tunna tunna slingor...vill inte bli Pippi denna gången). Hopp och hej. En vit skjorta till maken, kanske Teds kläder hemma passar. Inte en enda snygg skjorta jag hittade till min gosse.


Kvällen spenderades hos min fina Erica efter en väldigt jäktig dag. Här kunde jag nu pusta ut efter allt stök och bara va med min fina vän. Inga karlar och bara mys. Vi gjorde kvällsmat och sen busade vi massa med barnen. Lias sov en liten nap i Milias säng och Dennis kom på kaffe han med. Milia sade: Nanna!!! HA HA HA...Nu tyckte hon nog att jag tjatat för mycket så när jag bytte blöjan på henne så skrattade hon och sade:NANNA! Mitt hjärta slog volter! Kunde inte sluta le och flina. Lias mös med sin Fadder Erica. Min fina fina Erica!

Nu sover båda barnen på ovanvåningen. Lias ammades medans jag läste saga för Ted. Ted somnade, tvätten hängd, diskmaskin tömd and so on...Lias ammade lite till och jag sitter nu här med en stund lugn och ro. Kommer förmodligen knoppa snart jag med. Trött som man är var kväll. Imorgon är det massa inför dopet som ska göras och sen på lördag ska jag pusta ut lite innan vi har ännu en heldag framför oss med fina släkten och underbara vännerna. Lias ska få sitt namn och vi ska fira att han den han är.

Vi ska fira att barn är det underbaraste som finns och att vi ska lära av våra barn. Inte försöka lära dom så mycket utan att låta oss lära tillbaka lite.

Det kommer sjungas solo i kyrkan av Lias Faster Helene.






Jag har lyssnat på Bon Jovi som en tok under hela tiden jag väntade Lias. Denna gick varm var dag!

Emily ska läsa bibelord och jag ska läsa en vacker dikt. Ted ska hälla i vattnet och Erica ska assistera. Kommer bli så fint!!

Nu ska jag känna på mina nya klänningar! Ha ha ha....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0