Allt klart

inför det kommande dopet. Endast ett uppdrag min make har imorgon och det är vackra blommor till borden i lokalen. Känns så skönt att kunna pusta ut ikväll, men dagen har varit mycket trevlig!

Lias sov till...ramla inte av stolen nu..10:30!!!!!
Ja, han sov i 12 timmar exakt denna natt. Jag kollade min Liten hela tiden. Men han sov så gott! Hann med så mycket och det var så mysigt att sitta och amma länge sen. Han var ju så sugen på mat när han vaknade!
Idag har vi hunnit med kaffebesök av Erica och flickorna! Patrik körde och hämtade nyckel till lokal och skrev ut noterna. Sen begav sig hela familjen in till stan. Jag fasade lite för det slutar alltid med att den vill det och någon annan av oss vill det. MEN! Vi hade en supermysig dag på stan. Jag gck upp för att sola en snabbis, bara 7 minuter i ståsolariet fick räcka. Sen letade vi efter skor och maken som har förändrats mycket sedan vi blev tillsammans har mer och mer börjat gilla shopping. FAST han kan inte ha för många saker at ordna. Då slår det blackout i karlhuvudet. Jag och mina småpojkar gick in en sväng på HM såklart! Köpte mig en ny lite rymligare väska inför trippen och Lias fick lite nytt i dopgåva. Sen ringde mobilen och en förvirrad Patrik letade efter oss på HM. Han såg nöjd ut med tanke på att jag redan besökt kassan. Lias låg och tittade med sina stora blå i vagnen. Maken hade hittat ett par superläckra Björn Borg finskor och vågade inte köpa utan frugans tilllåtelse. Ha ha. Han ville visa dom och visst var dom snygga! Allt klär min snygge man. Jag hittade ett par sandaler som jag varit på jakt efter sedan förra våren. Där var dom! Oj oj så glad jag blev. Blev en pölse på stan och liten paus sen bytade jag min klänning till en mindre som sitter snyggare upptill. Maken ville ha en slips så det fixade vi med. Nöjda med inköpen körde vi hemåt. Lias fick mat ggr 2 och sen fick Ted leka hos sin Farfar och vi handlade det sista inför dopet. LOKALEN sattes ut bord som vi ville ha det. Lias hängde i BABYBJÖRNEN. Dukade och gjorde fint! Endast blommor i vasarna kvar, men det kan nog maken fixa imorgon. Hem och åt lite mat och alla kameror är laddade och tömda. Alla har provat sina kläder. GUD SÅ STILIG MIN MAN BLEV! Oj oj oj! Lias dopklänning är helt klar och nu stryker min make sin och Teds skjorta. Lias mörkblåa doprosett är påsydd och det blev så fint. Jag passade på att laga en klänning med när jag ändå hade min lilla sylåda framme. Håret mitt är tvättat och nyslingat. Lias och Ted sover. Hoppas att han vaknar en gång till och ska ha mat. GUD VAD JAG KOMMER SAKNA HONOM IMORGON. Finns inte en chans att jag skulle lämna honom en natt än. Ser inte ut som om det blir någon 25 års fest. Mammahjärtat vill inte....Han måste iallafall vakna tidigt imorgon, väldigt tidigt för jag vill gosa bebis min innan jag åker. Jag hade aldrig åkt till Huvudstaden om det inte varit för Josse och bröllopet. Tycker att det är ett ypperligt tillfälle att träffas. Emily mfl är med uppe och en latte med Ems i storstaden är INGET jag tackar nej till. Har man fyllt 25 så är man väl värd en trip. Ändå har jag mammaskuldkänslor. Jissa om jag har snuffat honom idag!!!!

    




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0