Vid sjön

Idag vaknade Liten redan vid 6, men....han hade då sovit sedan 20! Duktig kille som var duktigt sugen på mat och ny blöja. Men somna om sen ville han icke. Vid 7:30 gick vi ner och då väckte vi Herrn i huset. Mys mys mys. Storebror Ted vaknade och vi tittade klart på filmen som jag gick och lade mig från igår.
Sen har dagen spenderats vid sjön. Vi var på väg till havet, men valde sjön och metspöt.
Vad varmt det var i vattnet. Lias sov en bra stund som han brukar göra mitt på dagen. Jag badade och simmade. Gjorde en "Askungen" och tappade en sko i sjön....Men härligt att ligga och lapa sol ute på bryggan i vattnet. Det guppade och skvätte upp vatten. Patrik fiskade med Ted och jag fick en halvtimmes lugn och ro.
Vi metade och badade för fullt. Lias vaknade och åt. Sen var det så varmt så vi körde mot hemmet. Ted somnar gott i bilen. Hemma och Liten Lias får ett bad i sin lilla pool. Det tyckte han var sååå härligt! Sen somnar Lias med. WOW, bara vi 2 vakna. En kopp kaffe i brassestolarna i skuggan var nice. Men vargen Ted sov inte länge.....ha ha ha.

Vi har grillat och nu sitter vi framför tvn och kollar in fotbollen. Delar på en kall öl, och Lias har somnat för natten. Sover numera 2 gånger om dagen och det är lagom. Ammat en gång idag, och knappt någon mat alls....Jag provade och provade. Men det kom inte mer...Tyvärr..Han ska ständigt ha något i munnen i form av snuttar eller ännu bättre handdukar! mmmmm, drar in så mycket han får plats med i sin mun och suttar allt vad han kan. Biter och gnider..Roliga unge!!!!
Nu åter till att lyssna på fotboll, åskan och lite regn som kommer på uterummstaket...

Ni vet det låter sådär underbart!?












Kommentarer
Postat av: Fröken M

underbara bilder :)

2010-07-12 @ 10:04:52
URL: http://frokenmela.blogg.se/
Postat av: fine

vilken underbar sommarkänsla man får av dina bilder!! :D

2010-07-12 @ 16:53:00
URL: http://fine.webblogg.se/
Postat av: Fröken M

tack ! ja idag har jag vait ute med en fotograf kollega och "lekt" lite i brist på annat att göra ;) kram

2010-07-12 @ 21:35:01
URL: http://frokenmela.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0