Men nu är den här

älskade bil som jag saknat dig!

Dagen spenderades i Helsingborg och hos Kära MAMMA Anna! Mys! En icke så nöjd Lias idag och en väldigt traggig Ted. Fiska fiska fiska med Pappa var det enda han hade i huvudet. Han ville bara hem och fiska med pappa sin. Lias äter mer och mer ersättning sedan en vecka tillbaka. Endast ammat FULLT två gånger idag. Känns trist, känns tungt. Det ger så mycket med amning. Men jag ger mig inte så lätt. Amning på morgonen och kvällen är bra, och bättre än ingen amning alls. Nu har han precis gjort nr 2 och det kan vara det som stört honom med ju. Hämtat hem bilen har vi gjort och varit på fisketur som fick avslutas tvärt, eftersom Lillebror ville ha mat NU! Några firrar blev det och lite bok hann jag läsa, den kvarten Lias sov..hm..

Väl hemma nu är det fotboll på tvn och tre nu nöjda pojkar. Snart en nöjd mamma med! Lias är så förtjust i ölburken. När Patrik smuttar på sin mellis tittar Lias upp på ölburken! Ser så kul ut!



100706 Lias en livsnjutare.

Imorgon ännu en dag. Imorgon ska vi inte fara iväg. Imorgon spenderas hemma och det ska tvättas och städas. Semester nalkas...nu ska jag glo efter lite stugor igen....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0