Hemmafix

GRATTIS ANGELICA OCH HENRIK, Er lilla flicka är så bedårande söt! Ska bli kul att få se henne och självklart träffa er båda imorgon! Lias ska charma henne!














har vi nu dagarna i ända. Byta vindskenor, måla måla måla, trädgården, fixa till gamla utemöbler...ja. Tror inte att vi har spenderat mycket tid inne dessa två dagarna. MEN HELT UNDERBART ÄR DET!
Bakar var dag gör jag och idag blev det Citronvåfflor sen på kvällen gjorde jag egen pizza, pizzasallad och tomatsås till pizzan. Igår gjorde jag en egen Paj. Lite med hjälp av Lailas bok, men lade även till lite eget! Kul!Även gjort cupcakes!!! Mumma med citron och jordgubbar!!!!

Dagarna går fort, och ändå kan vi njuta länge till!
Idag var det promenad på schemat med Ted, Lias och Kusin Alice som sov äver med Ted inatt. Patrik har målat och fixat till med en antennsladd som vi stört oss på sedan vi flyttade in. Hängt ner på huset och ner över fsovrumsfönstrena, men nu är den gömd och glömd. Ha ha. Kan nu sluta stirra på denna förbaskade kabel och stänga vår altandörr....inget som är mycket för världen för omvärlden men mycket för oss.Varit med en ask choklad till våra grannar och välkomnat dom till the best place to live in! Bästa grusgatan ever!
  
Hämtat hem Pappa och Katja på tåget och skönt att ha dom hemma efter stormen dom var med om i Tyskland. Skönt att ha Pappa hemma!

 Kommer hem och båda barnen sover....Gör snart mamma J MED....


Kommentarer
Postat av: fine

Men vilka fixartag ni är i Johanna, duktiga ni är. och va STOR Lias har blivit, tiden går ju så fort!



Hoppas ni får en kanonhelg med skratt, värme och kärlek. Jag spär på lite här uppifrån!

2010-07-23 @ 07:09:09
URL: http://fine.webblogg.se/
Postat av: Fröken M

Härliga bakverk ! man kanske skulle slänga ihop nåt själv idag =)

2010-07-23 @ 10:09:32
URL: http://frokenmela.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0