Träsktroll

Ja, sitter och tittar på Shrek nu med Ted. Sanna & Patrik är inne och tränar Kung Fu, undrar om Sanna kommer tycka om det. Patrik är helt såld på detta och har alltid velat träna någon form av kampsport. Nu gör han det och trivs så bra med det. Gissa om jag längtar efter min träning mer då? Hm...tittade på mina spinningskor senast idag, min träningsflaska och min sadel...Hm..I miss it! Denna underbara känsla efter träning och adrenalinet som strömmar ut i kroppen under träningen!


Igårväll hade vi det såå mysigt. Fick först lite gjort här hemma sen piffade vi till oss och körde in till underbara Wokhouse och smaskade i oss förrätt och efter det grävde vi oss in i bufeén och kocken stekte det lika bra som alltid. Mumma! Sen beställde vi in till Kinesiskt the och efter det dessert. Mätta blev vi och det så mysigt jag och maken.
Inom Hemmakväll och hyrde en film och köpte godis sen brummade vi hem i kylan. Filmen var halvbra men sen gick det en annan bra film på tv senare...
Snart har vi en bebis och kan inte vara barnlediga lika lätt och man kommer inte vilja vara det heller. Känns som om detta är tid att passa på lite. Behöver inte vara mycket, behöver inte vara att gå ut och äta, inte gå på bio eller åka någonstans. Bara att få ta en promenad ensamma eller få bara vara ensamma är lika uppskattat.
Hoppas att Erica vill passa Ted på Torsdag då vi ska på UL, vi tänkte ta en tur på stan med då....Hålla hand! Samt hitta en ny väska till mig och lite annat som fattas här hemma innan bebis ankomst.

Skönt att mysa bara vi 2 och imorse ställde jag klockan som inte ringde så 10:30 vaknade jag med ett ryck. Gick ner och ordnade en dunderfrukost och sen satt vi framför tvn och tittade på en dokumentär om katter...

Fick lite gjort här hemma idag i hallen och lite varstans. Det artar sig! Ted kom hem och sen körde vi och åt middag hos Svärföräldrarna. Mumma det med!

Ikväll har jag printat lite på förlossningstankar och smaskar på knäckebröd med ägg och kaviar...MAGEN spänner och liten vill inte sova mer nu...ha ha.



Old pic på mig och en mer långhårig Patrik <3
Love you <3

Tänk att nu har det gått 6 år sedan jag blev blixtförälskad i Dig! Kan inte fatta det, 6 år!
Kärleken växer för var dag som går och jag kan inte få nog av dig.
Härligt att ha någon som man älskar så mycket!

Kommentarer
Postat av: Fine

ja visst är det härligt? Och snart är ni fyra i familjen...



Jag förstår att du saknar spinningen, det är nåt magiskt med det. Nästan meditativt, transliknande...



Tobias har börjat träna MMA, så jag känner mig väldigt trygg och säker när vi är ute bland budet på stan

2010-01-25 @ 10:36:55
URL: http://fine.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0