Overkligt

Så trött man kan vara! Idag har jag varit helt slut hela förmiddagen. Legat på soffan, inte kunnat sova precis som inatt. Ont här och ont där...
Har börjat få så sjukt ont i mina ben. Känns som om jag har växtvärk! Kan inte sova och har ont i magen. Så just nu är det bara ont ont.....Blöblö..Kliar kliar på magen min och mest på exakt samma ställe!
Ha ha ha.
Sanna & Ted är i skolan/på dagis och just nu vill jag bara hämta dom så att något kul händer. Det mindre trevliga är att vi ska in till AF på möte och jag får snällt ta med mig barnen. Men dom har lovat att vara snälla. Hoppas att det går bra, men bara det gör mig riktigt ledsen och less på allt. Så trött på A-kassa och allt vad det innebär. Vill ha en vanlig lön och hatar att inte ha ett jobb.

Gnäll och åter gnäll. Nu ska jag sitta och gnälla lite för mig själv en timme....ta på mig vanliga kläder och inte springa runder i pyjamas mer...;)

Kommentarer
Postat av: Tova

hej, och tack för din kommentar :) roligt att du kikade in igen! Det känns verkligen fantastiskt att få ha sitt pyre hos sig efter 9 månader :) (trots den oväntade förlossningen)

Och snart är det ju dags för dig också!

Jag hade också skitont i benen periodvis under graviditeten, men märkligt nog inte den sista månaden. Så det kanske kommer bli bättre för dig med?

Kramar!

2010-01-25 @ 20:49:07
URL: http://www.metrobloggen.se/trasslet

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0