Gott nytt år

Ännu ett år har gått....Nu ser vi fram emot 2010 och alla glada överraskningar som väntar detta året. Ett nytt Årtionde, ett nytt Decennium. Nya utmaningar och prövningar. Nya glada minnen och ett år fyllt av kärlek.

2009 var för oss ett bra år såklart. Mycket bebisar som föddes och ett litet Pytte började gro i min mage. Vi gifte oss och var på smekmånad twice.

Det nya året sköts in i fina vänners sällskap och med god mat och busiga barn.
Tack Erica, Andreas, Emily & Niclas alla barnen och till mina fina pojkar för allt. Kvällen gick så fort, timmarna flög iväg. Slutade med en SKÅDESPEL utan dess like av bebisen i mage. Vid läggdags så gav Bebis pappa en visning av sitt disco i mage och den festen som det bjöds på där. Ted somnade i sin säng med Tarzan i bakgrunden.
   

   

   





  


Idag har vi gjort absolut ingenting! Så skönt! Bebis har varit vaken mycket idag, men idag har man ju suttit ner mycket och därav en pigg bebis. Nu går traditionfilmen som vi ser vart år, gjort sedan jag var liten och Pk sedan han var liten...Ivanhoe. Riddare och unga jungfrur. Mat har vi smaskat i oss och vi får se om det blir en 1 januari promenad idag. Vi tar eftermiddagen och kvällen som den kommer. Har ju lite smällare kvar med ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0