Fotosession

Åh! Vill tacka våran Emily med en bamsekram för alla underbara bilder som hon plåtat på magen, mig och magen, familjen, Ted med magen och min man med magen. SÅ FINA BILDER DET BLEV!!!
Jag fullkomligt älskar dom och kan inte sluta stirra på dom. Är det så man ser ut? WOW!
Blev så perfekta bilder!! TACK UNDERBARASTE för allt jobb du lade ner med hjärta och själv för det syns i bilderna. Du har verkligen fångat ögonblicken, så som en fotograf ska göra. Tänk snart fångar du dom första bilderna på lill Kullberg med!

ALLA BILDERNA PÅ MIN BLOGG ÄR © SKYDDADE!
Den som utan lov tar bilder för eget bruk kan bli polisanmäld.
Till dessa bilder finns även en underbar fotograf som skulle bli ursinnig om dom användes utan hennes tillstånd.

En fotosession som gick fort men det blev nästan 400 bilder! Jag trodde att klockan var mycket mer. Vi fikade på pajen jag bakat och sörplade kaffe. Pratade den stundande förlossningen och hur vi ska gå tillväga. Min Doula vill veta allt och det känns bra att hon vill ha koll. Mitt (och nej jag har inte många krav) är att alla tre åker in tillsammans! Sen får Patrik ta sig hem senare, när det väl är dags för honom att åka och det blir ett senare bekymmer. Men vad har man släkt och vänner till då?? Ha ha ha...
Jag känner verkligen till 110 % att jag vill ha med både mannen min och att Ems ska följa med. Tror det kommer bli en upplevelse utan dess like för oss alla. Jag längtar mer och mer samtidigt som jag fasar. Men det jag fasar mest för går över så smärtan blockar jag bort nu. Jag är en riktig liten fegis när det gäller smärta....
Efter fika lyssnade vi på musik, tittade på bilderna och Emily ville att bebis skulle vakna som konstigt nog var OVANLIGT LUGN i magen. Liten buff och puff och bök fick hon känna. Men ingen RIKTIGT KICK! Inget disco så tidigt....det har startat nu. Men ett antal sdr kom det titt som tätt. Vi skulle mätt hur många det kom och under hur lång tid! Jisses som det spände!



Jag och min Älskade Emily



Älskade Ems. Du är underbar!!

Nu sitter Mama J här i sin ensamhet, nej inte helt ensam. Bebis är vaken och det är fullt ös i magen. Jag ska strax försöka sova, hur nu det ska gå. Har även en katt vid namn Izor som håller sin matte sällskap som vanligt.
Vilken underbar dag!

Kommentarer
Postat av: Jessica R

Ja, Gud va fin bild!!! Hade varit skoj o se fler!

Du e verkligen superfin me din mage!!!!

2010-01-13 @ 07:37:56
Postat av: Fröken M

va mysigt och vilka fina bilder ! kram

2010-01-13 @ 09:29:58
URL: http://www.metrobloggen.se/michaelaj
Postat av: Fine

gudomligt! Mer! :D Så vackert....



Kramar

2010-01-13 @ 10:01:20
URL: http://fine.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0