En dag på badhuset

Grattis Sofie & Micke till er lille pojke!!!
Till lille Alex som är stolt storebror nu med ;)


Jag och Ted snurrade in till HLM efter att Patrik kom hem, in till Jysk och köpte en madrass som ska fixas om till vaggan och lite lakan...Imorgon ska den bäddas!

Vad mysigt det var på badhuset med pojkarna!
Det var såååå skönt att vara viktlös och känna sig så smidig....för det var ju inte så längesedan man var smärtare. Det går ju fort allt nu känns det som. Lite mys med maken och simträning med Ted. Vår lilla groda!

   

   

 

Jag kände mig som en sjöjungfru och inte som en flodhäst, förrän man gick upp ur vattnet såklart...
Jag känner hur jag sväller och växer, men inget man kan göra något åt. Jag äter bra och känner att det som kommer det kommer. Det jag tycker är jobbigast det är mina knubbiga kinder (som innan var lite höga kindben och buffiga kinder) men nu är dom större och det trivs jag inte med. Stirrade in på alla spinningtokstollar, där jag brukade gå klockan 17 på fredagar..suck. Skrek till Petra..
- Spinna för mig med!!
Jag tror att man har mer energi i kroppen än man tror och jag har så mycket jag vill göra av med, men kroppen säger stopp. Bubbelbadet var sååååå skönt!!! Åh, där busade bebis i magen. Bebis var det fullt ös på och sdr kom till som tätt. Har vant mig vid dom nu....Ganska så spännande...
VATTEN ÄR MIN BÄSTA VÄN JUST NU. Ska helst vara HETT att bada i och iskallt att dricka!!!

Efter dusch och färd hit och dit så hämtade vi vaggan <3...Sen hem och laga mat och äta i finrummet idag. Duka fint och mysa. Nu nattar Pk Ted och jag inväntar maken. Blir film och mys sen.


Kommentarer
Postat av: Fine

åh jag tycker du ser så fin ut i kroppen, inte alls svullen. Men det är en riktig storbula du har nu, wow! Måste vara fantastiskt att få känna tyngdlösheten omkring sig, denna bebis kanske blir en elitsimmare tack vare alla badhusbesök ;)



Stor kram till dig gumman!

2010-01-30 @ 11:23:20
URL: http://fine.webblogg.se/
Postat av: Fröken M

superhärliga bilder från badhuset =)

2010-01-30 @ 15:44:52
URL: http://www.metrobloggen.se/michaelaj

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0