Chokladinpackning

Idag var första tidiga morgonen för hela familjen...Patrik till jobbet och Ted till dagis.
Han var trött vill jag lova, precis som mamma sin. Men klockan 8 var han på dagis och det gick bra. Fast att jag såg en tår i min lille killes öga. Åh det gör så ont i mammahjärtat. Tur att fröken kom och distraherade honom denna morgonen. Tack för det! Jag vill inte vara en tidstjuvsmamma, men det finns det gott om. Inget att bry sig om, men det irriterar mig lite. Jag fick lugna mina gravida mammahormoner..
Körde hem och ringde samtal till Barnmorskan och inväntade svar från henne, tvätt i maskinen och tömma diskmaskin. Sen var det dags att köra och bli lite bortskämd.
På min möhippa sålde jag kattleksaksmöss, råttor och kondomer...För dom pengarna fick jag ett presentkort på Chokladinpackning. Idag var det bokat att gå dit!

Åh så skönt det var! Först en rengörande peeling på kroppen sen inmasserad i chokladolja. Mmmm, insvept i plast och filt och lite avslappning. Bebis var det fullt ös på som vanligt.
Fick sen en rengörande ansiktsbehandling och även här lite massage och chokladinpackning. Sen fick jag ligga med det en stund. Åh vad jag njöt!

http://www.spamassage.se/

Efter en helkroppspeeling och dusch får du avnjuta en helkroppsmassage i varm chokladolja. Därefter packas du in i värme och täcken och får en ansiktsbehandling med rengöring, peeling och närande chokladansiktsmask. En god chokladbit avslutar denna härliga upplevelse.

Önskar att man kunde unna sig någon mer massage innan bebis kommer! Där fanns en brum utan sol massage med...åh..

Kommer hem och renbäddar och dammsugar, ringer och ringer. Hämtar lilleman och sen får vi köra in till arbetsförmedlingen. Varför ska det vara så jobbigt. Varför kan ingen ta mig på allvar? Det är inte precis som om jag valt att bli arbetslös. Hade jag haft kvar mitt jobb och inte hela stället avvecklats så hade jag gått på havandeskapspenning nu om en vecka...Suck. Ja, livet är inte lätt. Men en läkartid är bokad nu till nästa måndag, ser ut att bli sjukskrivning. Men eftersom jag har sdr och fler och fler även onda sådana så fixar jag inte denna pressen längre....Jag orkar INTE! Jag orkar inte gråta över detta mer och känna mig värdelös. Jag hatar att bli behandlad som en 15 gravid arbetslös snorunge. (JAG HAR INGET EMOT UNGA MAMMOR, är själv en) MEN...
Jag är 24 år, hade fast jobb och vi hade allt annat ordnat som hus och mitt körkort, gift oss....sen att man behandlas som yngre än man känner sig får man väll ta med en klackspark..

Lagar mat och berömmer min lille kille som var så duktig i stan! Tack Tedden min!
Vi äter när Älskade Patrik kommit hem, LUKTAR GOTT!
Jag är sjukt svag för Patrik tvål han har på sitt jobb, varit utan den nu i 4 veckor, gissa om jag sniffade. Tokig? Nej...
Kaffe på detta sen mös jag med Ted en stund, han pratade med bebisen i magen och den svarade!
Bakar syltmunnar hela familjen och sen krö vi hem till kära Svärmor och Svärfar!

Nu sitter jag här och luktar choklad och mannen min sniffar...Jag sniffar på min man. Ha ha, detta luktsinne!!
Har förvärkar och springer på toa stup i kvarten....sova vill jag nu, men finns inte en chans att bebis vill det.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0