Bakfull

nej inte jag...ha ha. Maken. Detta var sista gången han fick bli så fuller innan bebis ankomst.
Jag vet inte men någon som har en annan åsikt om detta?
Jag har sovit sjukt dåligt inatt!!!! Ted somnade på soffan så jag fick bära ner resesängen och bädda ner mig. Kan inte bära upp min lille kille längre, det är för tungt. Gör så ont i ryggen då och jag är rädd att jag ska tappa honom... Kunde inte somna, somnade tillsut och vaknade vid 2 tiden då Patrik kom hem...Fick inte ur honom ett ord. Så mycket tål männen....;( Jag fick lov att gå upp och lägga mig istället för att sova i resesängen. Thanx min fulla make. Borstade tänderna ännu en gång...sen vid halv 3 var jag uppe igen och kissade och drack juice. Kunde inte somna, maken hade nu somnat i fotöljen. Jag vet inte hur länge jag var vaken. Kunde inte ligga så eller så. Ryggen går inte, höger sida ligger jag på bebisen och då är det någon som protesterar. Vänster sida gick inte heller. Fick ont i magen, form av mesnvärk och sen höll det på. Kunde inte på något vis somna.
Mådde illa och ännu mer ont i magen. Fan. Låt mig få sova, jag ska vara vaken sen på nätterna....inte nu.

Idag är jag relativit pigg, hör att kaffet är klart nu...Lilleman tittar på G-force (en av filmerna vi hyrde igårkväll)..Blir till att inte göra för mycket idag tills det är dags för kalas...

Kommentarer
Postat av: Fröken M

haha... jag sa till C redan förra helgen att det minsann var hans sista utgång innan bebben kommer. Vi får väl se om han lyder order, men man vet ju aldrig när det är dags och en full man på förlossningen är det sista jag behöver ;)

2010-01-31 @ 18:46:50
URL: http://www.metrobloggen.se/michaelaj

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0