Ulrik var här...

Vilken morgon. Mobilen min hade lagt av så vi vaknade av oss själv jag och Ted klockan 8, hoppsan. Jaha, lika bra att inte stressa upp sig (vilket man nog gör undermedvetet ändå eftersom jag hatar att inte komma i tid).
Ted kom en timme försent till dagis, men lagom till att följa med på en skogstur så det var inga problem alls.
Ibland behöver man få sova ;)
Jag fick besök av ULRIK på väg hem....fick kämpa med att INTE kräka i bilen, kämpade och kämpade. Kan ju inte spy ner bilen heller! Kommer hem och slänger mig ut ur bilen, när jag väl får stå upp så går det över snabbt. Iallafall detta "måste spy nu syndromet". Mår illa gör jag fortarande. Andas lugnt en stund, sen får jag ont. Ont ont ont, toa toa toa...TOA!!!!

Efter toabesök och lite försök till avslappning så ligger nu tvätt i maskinen, måndag och då tvättar jag alltid. Sitter nu och ska ta mig kraft att gå upp och bädda sängen vår. Har lite som ska fixas idag, men som tur är inte mycket. Mycket iväg och fara resten av veckan, BM besök, dr besök, frisör, brynfix..mm. Så det är ganska så skönt att denna förmiddagen är oplanerad. Äta kan jag inte göra nu alls, vill men vågar inte. Rädd att det ska komma upp igen...Bebis lever rövare i magen....
Lite nya tag nu tack!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0