Sugrör

Vad gott det är att dricka med sugrör....men har tyvärr inga hemma. Dom har tendens att försvinna grymt fort ;)

Idag har jag inte mått bra at all!

Blev klippt hos Josse och det var dagens höjdpunkt. Så skönt att bli av med lite av lejonmanen och luggen klippt. Känns så konstigt att ha kort lugg, men jag vänjer mig precis som sist. Ibland behöver man en liten extra piff. Klippte och klippte på mitt långa hår, det tar aldrig slut!! Skönt var det iallafall och Josse lika duktig som alltid!

Kommer hem, äter middag som pojkarna har gjort och den mår jag illa. ILLA ILLA ILLA resten av dagen/kvällen och mår fortfarande illa illa illa....
Ted har varit så snäll ikväll. Pratat med Bebisen i magen, VISKAT HEMLIGHETER till Liten.....och ville leka att bebis ska komma ut! Mamma ville INTE leka det...ha ha.
Har haft sjukt ont i eftermiddag med. Ont ont ont och idag gör jag inget annat än att gnälla. Känns som om hur man än sitter så spänner det till. Kommer det inte ut ena hållet så känns det som om det ska komma ut andra.
Yr och dåsig, varmt och trött trött.
Andningen är flåsig och det KÄNNS SOM OM MAGSÄCKEN sitter i halsen! Ha ha ha...
Lilleman sover gott nu. Jag hade med velat gå och sova, men icke. Natten som gått tittade jag senast på klockan vid 2:30 tiden...hm. Jag ska fortsätta sitta och smutta på mitt ISKALLA vatten och smutta lite till. Maken är på spelkväll och träffar boysen.....And the pregnant lady is sitting here.....Hoppas på att vakna på rätt sida imorgon och få må bra. Vill ju kunna njuta!!


Kommentarer
Postat av: Louise

Usch nää.. Det låter inte bra alls!

Är det för att bebis sprallar eller vad är det som gör att du mår så dåligt? :/

Jag mår jättebra! Faktiskt.. Åhh det är skönt :)

Men de dagar jag mår dåligt mår jag DÅLIGT! Big time dåligt..

Men dom är lätträknade :)

Hoppas du mår bättre snart!

Kram

2010-02-06 @ 15:56:09
URL: http://grooodan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0