Spjälsäng bäddad

Nu är även spjälsängen bäddad! Fast jag vet att det antagligen kommer ta ett bra tag innan bebis ligger i den. Ha ha ha. Ted var med och hjälpte till, Izor fick bli kammad med och renbäddat i lillemans säng med. Inte bara jag som älskar en renbäddad säng, min lille kille tycker med att det är mysigt.


  



Vet fortfarande inte riktigt hur vi ska ha det i "barnens sovkammare". Men jag antar att vi väntar till barnen båda sover i detta rum. Det är i ordning iallafall! Har verkligen lust att åka till IKEA, en byrå till Teds rum behövs. Jisses städat hans rum idag efter att det varit barn här var dag sedan i lördags och utan att jag städat efter var gång. Har faktiskt inte orkat. Men ikväll fick jag ta ett ryck. Jisses säger jag bara!
Dagen bjöd även på besök av Nana SOM IDAG TOG SITT KÖRKORT och Helene med barnen. Vi mammor sörplade kaffe och barnen busade. Maken har varit och tränat och snart har vi lite egentid. Gäller att ta vara på det.
Nu har kvällens värk startat med, så fort jag slappnar av så....ha ha ha...Ömmar så mycket i min rygg nu. Det märks att det tar krafter på den. Dels av sdr dels av det är nog ganska så tungt nu. Jag känner inte av tyngden med just magen mycket, men tyngden NER känns....

Kommentarer
Postat av: Evelina

Vad spännande! nu är det inte långt kvar innan ni har bebis nummer två hos er :-)



Vet faktiskt inte om man kan lägga upp bilder utan youtube? det skulle väl vara med någon annan sida isf men jag kör alltid med youtube!



Kram

2010-02-17 @ 16:58:25
URL: http://happilyeverafter.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0