Känner mig BIS AS....

Vilken mysdag vi hade igår, fix igår och idag! Tänk så mycket småplock man kan hitta på. Byta glödlampor och batterier i diverse prylar som ska skruvas sönder.

Igår var jag och Ted på tippen, wow vilken utflykt va?? Ha ha, sen inom macken för att köpa en härlig wunderbaum..(luktade bara sopor i bilen) sen åt vi Hamburgare på TK ;)
Kalas för Puff på kvällen som fyllde 32 år igår!

Idag har vi med fixat med mycket! Jag började dagen med att baka frukostbullar så när Farmor och Farfar kom så bjöds det på nybakta bullar med kaffe. Mmmm, sen har jag rensat i Teds rum och storstädat!!!! Blev så fint! Mobilen över bebisens säng som även Ted hade som liten är nu fit for fight igen med nya batterier och uppsatt. Med hjälp av Ted. Har ätit middag och sen varit ute LÄNGE. Farfar drog bort snö från alla våra tak och skottat har vi gjort med. Dammat i bilen och igår städades kofferten. INTE KAN VÄLL VAGNEN LIGGA I EN SKITIG KOFFERT MED OLJA SOM LÄCKT UT?! Skinande rent nu (vad hittar jag på härnäst?)  Tidningspapper i den blöta bilen and so on....ha ha..Kaffe och bulle innan Farmor och Farfar åkte med Patrik in till stan. Patrik är och tränar och nu slappar bara jag och Ted....Har så ont nu i både rygg och nedre region.

   



  

Har nu två nätter i rad drömt om bebis. Igår natt drömde jag att jag födde en POJKE och att det gick så snabbt och lätt. Ja, det kändes inte alls. Ha ha...HAN VAR SÅÅÅÅ FINT. Med mörkt hår och liiiten näsa. Kommer ihåg att jag sade i drömmen...
- Åh så fin han är! Sen bara beundrade jag vårt underverk.
INATT drömde jag att jag kände hur bebis rörde sig, ungefär som igårkväll då man kände en liten fot och såg hur hela magen flyttade på sig. Fast i drömmen kunde jag KÄNNA PÅ FOTEN. Åh, så häftigt...hur nu det kunde gå till? Undrar vad jag drömmer inatt? Standard är nu att vakna mellan 4-5 för att sen inte kunna somna om. Har så ont efter att jag inte har kissat på ett antal timmar så det värker så sen och bebis vaknar med då. Går bara inte att somna om, förrän vid 7-8. Men då är det dags att gå upp ju! Har ont nertill och det sticker till och hugger. Kissar gör jag ofta och speciellt på kvällarna. Kan bo på toaletten känns det som. Var kväll är det bästa med hela kvällen att ställa sig i en varm dusch länge! Har ont i vaderna och smalbenen, fötter och händer sticker. Märken efter strumpor och annat som sitter tajt. Märkena efter strumporna kan göra riktigt ont. Fingertopparna kan det rinna vätska av. Måste vara vätska jag samlat på mig, så svullen som jag är om ben och ansikte nu. Ser ut som en bulle ju! Ha ha ha!!!

Kommentarer
Postat av: fine

isf är du världens vackraste bulle! :) sweet dreams inatt, med livliga drömmar. kram!

2010-02-23 @ 22:08:19
URL: http://fine.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0