Jag vill inte mamma

Nehe, då får jag väll gå ut själv då! Ted vill helst bara vara inne och titta på sina filmer. Jag vill ut och göra lite nytta, trots förkylning så slipper jag feber idag och det är skönt att känna sig feberfri!
Igår blev det mest mys här hemma, var inne i stan en snabbis. Jag köpte en ny rouche och vi var inom Hemmakväll och hyrde filmer och köpte snask. Maxi och handlade hem lite mat och god mat till kvällen. Fredagkvällen bestod sedan av oss tre och bebis i magen. Räkor, tortillas med babyspenat och tzatziki. En varsin öl till det. Så sjukt sugen på öl så Patrik köpte en god mellis till mig, ljus...mmm. Gott!
Kvällen blev tidig för alla var så trötta...

Idag jobbar maken och jag har svabbat golven här hemma med Syrén doft. Diskmaskinen går och jag ska strax ut och skotta snö. Eftersom det nu snöat igen!!!! Lilleman VILL inte gå ut! Jag vill inte mamma...ha ha. En riktig liten innefisare idag. Han liksom många andra barn är ganska så mätta på snön nu. När första snön faller så går det inte att få in honom, men nu....nu får det vara bra. Till och med min make som har snö i blodet vill ha vår. Vi vill ha vår och barnvagnspromenader. Plocka vitsippor och få lite APRIL MAJ doft. May is my favourite!

 

APRIL POJKARNA 2009...Se så härligt med skinande sol!
Vår betyder...
Hänga tvätt ute, lufta var morgon, grilla, ut och gå långa promenader, tvätta bilen, bjuda hem vänner...
Det är härligt förspel på sommaren, men VÅREN ÄR MIN FAVORIT. Underbart, sjukt vad jag längtar! I år är vi ju 4 stycken med i vår familj!!!

Kommentarer
Postat av: Fine

Ja, i vår och år är ni fyra. Fyra som får välkomna våren med er 1års bröllopsdag. Jag längtar så jag dimper ur sängen!

Hoppas förkylningen går över snarast fina fina du, krya på dig!!

2010-02-13 @ 14:33:02
URL: http://fine.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0