Flytande kost

Fy fan dom senaste timmar från igårkväll och natten som gått har varit överjävliga.
Började med att Ted spydde, sen spydde han mer och spydde ner mig och väggar..allt! Patrik på träning och jag kan inte få tag i honom. Känner mig hjälplös då jag ligger krypande på golvet och torkar spyor samtidigt som jag får springa ner igen och hjälpa lilleman. Ställer mig i duschen eftersom jag är nerspydd, då börjas det igen...and so on. Slutade med att vi stannade på toaletten jag och Ted. Han spydde sen somnade han i min famn, spydde, somnade and so on. Äntligen klockan 22 kom Patrik hem. Vilket helvete....

Vid 23 sade han att jag skulel försöka sova eftersom dagen i sig gjort mig utmattad (ja Ted ville så gärna gå ner och mata ankorna vilket är ca 5 km fram och tillbaka)..
Men sova kunde jag inte, vid 00 började jag må sjukt illa och vid 01 startade mitt spymaraton...
Jisses, har aldrig kräkt med en sådan mage innan och jag kan lova att det kändes både här och där. Slutade med att jag satt på toa med en spann i famnen. Ja, vad ska man göra.
Min enda tanke var...herregud om förlossingen startar nu. Då hoppar jag från balkongen, för är dte något jag hatar så är det att spy och må illa. Natten fortskred, spydde spydde spydde och mellan varven låg jag på Teds golv med en katt som vakt. Patrik vaktade Ted som spytt och av till hela natten.
Då kom min andra tanke, tänk om Patrik får detta sen och förlossningen startar? Argh.

Vid 7 slocknade jag av ren utmattning, jag försökte dricka ½ glas juice och lite vatten, men det tog 20 minuter sedan kom det upp igen. Jag var bara så sjukt törstig!!! Som jag varit under hela graviditeten.
Spydde en gång till sen vaknade jag vid 8:30...En ny dag började gry och Teds spyande var inte över, mitt spyande ser ut att vara över. Men jag är jättedålig i min mage fortfarande och måste ha nära till toan. Örk.
Tvättat lite och plockat så gott jag kunnat idag, men är sjukt trött.
Med magen gör det saken bara värre, har sdr hela tiden och ont. Nu ska jag försöka få i mig annat än....dagens diet..COLA och Piggelin...
 

Ska prova min Vaniljyoughurt med jordgubb samt lite banan i...vi får väll se....

Kommentarer
Postat av: fine

åh hjärtat jag som hoppades inerligt att vinterkräkis inte skulle nå dig. FY... Försök få i dig och Ted vätskeersättning, jätteviktigt nu när ni inte kan hålla något nere. Finns på apoteket... eller kanske t.o.m ica?

Ta hand om dig vännen, krya på dig kramar från en som hade det helvetet 2 veckor sen... =/

2010-02-26 @ 17:25:46
URL: http://fine.webblogg.se/
Postat av: fine

åh hjärtat jag som hoppades inerligt att vinterkräkis inte skulle nå dig. FY... Försök få i dig och Ted vätskeersättning, jätteviktigt nu när ni inte kan hålla något nere. Finns på apoteket... eller kanske t.o.m ica?

Ta hand om dig vännen, krya på dig kramar från en som hade det helvetet 2 veckor sen... =/

2010-02-26 @ 17:26:11
URL: http://fine.webblogg.se/
Postat av: Fröken M

usch va jobbigt ! krya på er !!!

2010-02-26 @ 17:51:53
URL: http://www.metrobloggen.se/michaelaj
Postat av: ida

inget roligt det dära! Har lyckats dra på mig magsjuka båda gångerna jag var gravid. När vi väntade Emilia så hade jag det två vändor. ingen höjdare! dock är jag extremt inställd på att bara dricka en massa mellan spyorna fastän det kommer upp igen. mest för att jag hatar spy på tom mage!

hoppas ni piggnar till o att Patrik inte blir dålig!

2010-02-26 @ 19:59:40
URL: http://lejdan.blogg.se/
Postat av: emily

älskade fina vän!

Du om någon ska inte få detta NU!!!!! men som tur är verkar det som att ni slipper kräkas vid förlossning. BARA RING om det är ngt. har telefonen bredvid mig hela tiden!!! puss på nosen

2010-02-26 @ 21:05:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0