Besök hos Bm

Idag har fru K varit hos Bm, Ted ville stanna hos Erica såklart så jag körde in själv...vilket var skönt.

Idag var det blodprov som gällde först, eftersom jag är RH neg så får jag ta blodprov och inte stick i fingret. Hon stack i ena armen, och venen flyttade på sig....åh. Nu kände jag att det snurrade i huvudet. Man blir kall och känner att man ska svimma men lyckades sitta upp och inte svimma. Herrejisses, det bara kommer ju!
Sen mätte vi magen: SF mått idag 32 cm.




Känna hur Liten ligger...?

 
 Liten ligger något ruckbart med huvudet. Jag frågade om detta med FIXERING av huvudet. Hur mycket spelar det in, med tanke på min cervixpåverkan och mina förvärkar. Lena sade att huvudet kan fixera sig och sen går vattnet. Det kan gå till på miljontals vis och aldrig någon som vet när det startar. Bebisen kan fixera huvudet och sen sätter det igång ;)

 

Lyssna på Litens hjärta! Idag 130!

Allt ser bra ut, urin och blodtryck var perfekt och HB var superbra, på hela 135!!! WOW! Trodde jag aldrig eftersom tröttheten är tillbaka. Det kan bara slå på. Man vill helt plötsligt bara SOVA!
Fick ställa mig på vågen och enl Bm våg har jag gått upp 12 kg. Enl min våg 15 kg ;) Ha ha, dom känns dom kilona. Men samtidigt är det så nära nu och dom sista veckorna har jag svullnat värre än värst, ha ha ha ha.
Vi pratade FÖRLOSSNING och gjorde en sammanfattning av graviditeten. Speciella önskemål fick jag framföra.
Jag önskade en het DUSCH! SAMT LUGN OCH RO EFTER BEBISEN ÄR FÖDD (om inte något skulle hända såklart). Smärtlindring önskade jag ingen speciell, vill klara mig utan helst. Några sterila kvaddlar (som Lena sade var en ovanlig bedövning), EDA eller spruta "där nere" vill jag inte ha! Lustgas vill jag inte ha....(vad jag vet nu)...
Men en varm dusch VILL JAG HA. Som sagt VET MAN ALDRIG HUR FÖRLOSSNINGEN FORTSKRIDER. Så detta med smärtlindring tar jag som det kommer. Vet att det gör förjävla ont och sen släpper allt ;) Det räcker för mig. Vet också denna gången HUR ONT det gör och det gör mig nervös.
Får vi se om vi ses den 10 mars?! Ha ha, undrar när Liten ska komma?

 

Patientbricka fixad med rätt efternamn. Ännu en sak avklarad!
Sen en eftermiddag med fina Erica och en kväll med tokiga svägerskor och deras upptåg.
Nu inväntar jag att kunna hoppa in i duschen i vanlig ordning! Det spänner i vanlig ordning...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0